13

готин

преди 7 години

там беще замасен и Иван костов

12

???

преди 7 години

Там имаше хубав магазин преди 1989-та, пазарувал съм в него няколко пъти. Единсвено една носеща колона пречеше да се използва добре пространството. Най-вероятно точно нея са махнали и сградата е рухнала. Въпросът е, че много бързо премахнаха всички следи, като набързо доразрушиха и изнесоха строителните отпадъци. Тук трябва да има два вида виновни - едните са наредили да се махнат носещи елементи, а другите са ги махнали. Разбира се, едва ли съда ще намери виновни - тук играят големи интереси.

11

Анонимен

преди 7 години

Механизми им, но има и механизми за отлагане на делото.Нашето правораздаване по принцип предпочита второто,естествено има изключения примерно схванатия с дрога за 8лв.

10

Анонимен

преди 7 години

Това са пълни глупости може делото да се гледа и без подсъдимия, и да бъде осъден задочно.Е ако съдията реши има право и да отложи делото в негово пълномощие е вземе решение.Но това си е решение на съдията.А не на някакви други фактори.След като влезе в сила решението при доказване на вина ,присъдата влиза в сила.И задачата на Интерпол е да го намери и да го върне в България за изпълнение на присъдата.

9

www

преди 7 години

До ПотърпевшПо принцип пари от осъден, духнал в чужбина, който е прехвърлил собствеността си овреме, не работи и няма други доходи, както и пари от престъпна дейност, извършена от държавен служител, можете да си получите само след санкция на международен съд. Тук не е като в САЩ някой блъснал някого и държавата дава веднага пари на пострадалия или близките, та да могат да се съдят ефективно. В Бойкова България нещата стават след ЕСПЧ! До там трябва да Ви стигнат времето и парите.

8

Анонимен

преди 7 години

А на вас какво ви дреме че е "изчезнал"??Да не ви е обещал да ви прекопа нивата?Или пък НЯКОЙ ви е платил да пишете за това??(много вероятно).

7

Потърпевш

преди 7 години

А пък аз се чудя кога ще си получа парите от осъден, който също духнал в чужбина. Няма правосъдие в България и това е Парите командват всички - адвокати , съдии, прокурори - всички в затвора!

6

www

преди 7 години

По този случай има две сигурни неща:1. Две млади момичета загинаха преди много години и две семейства бяха почернени.2. Падането на сградата се случи в доста удобен момент за тогавашния новоизлюпен политичар Бойко Борисов. В този ред на мисли кой за какво е виновен не смея да твърдя.Нататък следват продълженията. Ако едно дело се мотка десетина лета, то може да зачезнат доказателства, свидетели (от естествена смърт, разбира се) и да се сменят прокурори и следователи, да се укрия извършители.

5

Анонимен

преди 7 години

Баси статията ... исчезнал е Манчо Иванов, но обвиняем е Манчо Антонов. WTF?!

4

Прокуратор Пилат

преди 7 години

Е, ще го протакат още няколко години докато му мине срока на давност и това е. Няма се притеснявате!

3

готин

преди 7 години

малаумно правосъдие имаме

2

Бо

преди 7 години

Това "забавяне" с 10 г. и "процесуални пречки" е напълно "случайно"!

1

с деца на море

преди 7 години

Този "чичо Манчо" очевидно е наясно че във фотото на прокуратурата отдавна няма лента.