6

Abv

преди 7 години

Полицията да хване поне петима и по бързата процедура да ги пратят на тежък обществено полезен труд(чукане на камъни).Ще постигнат моментален ефект върху другите!

5

Анонимен

преди 7 години

Не забравяйте господа, че българският хелзински комитет ще напише петиция за умишлена дискиминация правото на всеки ром да мята камъни по влаковете. Имайте милост и знайте, че между нас живеят пълноценни хора с пълни права и никакви задължение( освен гласуване ) с култура от 4-5 век.

4

шменти капели

преди 7 години

Някакви крадци декларират ,че спрели да крадат,да не са политици.

3

Баси Мамътъ

преди 7 години

2016 година.....едни хора изпращат апарати в дълбокия космос,други живеят в космоса ,трети правят уникални хирургически операции а едни други *** мятат камъни срещу "големия железен кон" и крадът релси с реална опасност от жестока влакова катастрофа!

2

П.Петров

преди 7 години

Има лесно. Да се приеме закон, който тълкува умишленото повреждане и кражба на оборудване по пътната, железопътната, електрическата и ВиК инфраструктура като тероризъм и присъдите да започват от 10 години нагоре.

1

Bai-Hui

преди 7 години

Аз предлагам машинистите да имат оръжие и да гърмят на месо тези дето хвърлят камъни( и без това си имаме много от тях).