15

Анонимен

преди 7 години

Защо Путин и Блеър си приличат толкова много, като че ли са братя?

14

Анонимен

преди 7 години

ДА СЕ ИЗПРАВИ ПРЕД ВОЕНЕН СЪД ЗА НАРУШАВАНЕ СУВЕРИНИТЕТА НА ИРАК И ГЕНОЦИДА КОЙТО ИЗВЪРШИХА

13

Анонимен

преди 7 години

Сегашните проблеми на управляващите карат да се вадят минали събития за да се замажат нещата. Нищо чудно Хенри VIII след време да се окаже борец срещу деспотизма на Римокатолическата църква. С този Brexit толкова пари бяха хвърлени от богатите за да имат по-евтина работна ръка за по-скъпия стандарт за живот.Затова и повечето хора гласуваха да се махнат, защото просто ги подменят със следващите, които са съгласни на по-лошиусловия на труд.Освен младите лекари и студентите никой не протестира там.

12

Turkush Power

преди 7 години

...V tazi voyna zaginaha 180000 detca....s kakvo shte poemesh vinata si...Sudbata na 2 miliona ....edin narod postrada ot greshkata vi! Bojieto nakazanie .....dano ne zakasnee!!

11

Анонимен

преди 7 години

На ешафода! И без обяснения! Да унищожиш толкова невинни хора без доказана причина в 21 век е непростимо престъпление срещу човечеството! И ще ми говорят за ценности! Писна ми от малки войнолюбиви човечета с голееми ценности!

10

Стенли Кубрик

преди 7 години

До до 2Няма да стане ,когато американците кацнат на Луната . Поздрави от Кубрик

9

Анонимен

преди 7 години

Наред е да цъфне и,, плана Подкова ,,на юдео -хазарката НЕЙНСКИ . Днес назначена от Червеното Магаре от Банкя за посланник в Турция .

8

маиор томчев

преди 7 години

Асад падна ли от власт или Обама ще го изпревари?Кво стана със свръх-технологичната коалициа от 78 държави която иска да го свали.А да,разруши Сирия и измряха милиони.Странен начин да помогнеш на Сирийския народ.Руснаците не са прави за много неща,но понякога е добре да се вслушваме и в тяхното мнение,все пак,глобализацията си я представям като демокрация,а не диктатура.

7

Анонимен

преди 7 години

Да бе грешно разузнаване. Как ли пък не.

6

Анонимен

преди 7 години

"Съжалявам, че те убих"....Английски маниери

5

PD

преди 7 години

Дрън дрън. Чистят си имиджа за пред народите. Работата отече, прибраха печалбите, сега да се направят на справедливи и да погледнат по посока към истината. Нормална самокритика за пред масите. Нашите номенклатури правеха същото, не че те са го измислили. Знаем ги тези имперски номера, обаче Англичаните са от най опитните, и винаги са с крачка напред. Имат си народ вярват им. Нас с топла бира, не може да ни цакат така лесно.

4

Анонимен

преди 7 години

Това само показва колко велика държава е Великобритания! Някой чувал ли е за случай, когато на изток от Рейн е бил разследван жив министър-председател?

3

до 2

преди 7 години

Ще стане, когато руснаците кацнат на Марс.

2

анонимен

преди 7 години

това го знаевше всеки един нормален човек на планетата , а американците да им свалят всичките н ...стъргачи все тая да си гледаме нашият интерес а х американците ша са опавят

1

se

преди 7 години

Трябва международен съд за този човек заедно с Буш.Унищожиха една велика държава за да крадат петрол ,,законно".