10

Кримка е...

преди 7 години

Кримка се казва стар модел пушка, която е много здрава и безотказна. Затова за някой, който е много стабилен като човек се казва, че е " стара кримка". Това журналистите книжки не четете ли?

9

Анонимен

преди 7 години

Не са шведи, а финландци ! Трябва Бълг. Хелзинкски комитет на финландеца Красимир Кънев да се залови за работа !

8

Анонимен

преди 7 години

Двама руси шведи от Самоков. Евтаназия за русите шведи!

7

Анонимен

преди 7 години

До всички коментиращи думата "кримки": Не се впечатлявайте, Камелчето толкова си може. Всъщност, с българския, тя не е по-зле от колегите си.

6

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6Ама нали в предишната публикация "Роми душиха свещеник за 200 лева и телефон" етносът се споменава с думата, която ни натрапват през годините на "демокрацията". :)Ние обаче, знаем, че става дума за испанци (от махалата), "криминално проявени и осъждани за кражби". Само дето им крият имената (сигурно е следствена тайна), а на жертвата името се огласява.

5

Анонимен

преди 7 години

Кримка е пушка от времето на Кримската война между Турция и Русия.Тези на са кримки, а от един етнос, за който е забранено да се пише тук., което само по себе си е дискриминация на етническа основа плюс нарушение на свободата на словото.

4

Анонимен

преди 7 години

те от екипа са толкова напред че те диктуват новите трендове в езика ЛОЛ

3

бмп

преди 7 години

С едно леко търсене се научава,че кримка е или пушка от времето на Кримската война,или опитен човек в някоя област!Като сме мързеливи поне да не използваме думи на които не знаем значението,уважаеми дописници!Като се замисля,може авторката да е искала да каже,че тия двамата са опитни в престъпленията.

2

Кон

преди 7 години

Наистина, в българския език има дума "кримка", но тя има значение на неодушевен предмет. Простотията на автора е добър атестат за нивото на редакцията.

1

Анонимен

преди 7 години

то било двама криминално проявени мъже, от заглавието човек ще си помисли, че две жени от Крим са билишурнялизъм на ниво както винаги