38

жужа

преди 7 години

Ако е изнасилена няма да си вее баирака по заведенията .Моита дъщеря също имаше опит за изнасилване затвори се в къщи и не ходеше така .Ние с баща и го наказахве подобаващо а не си очернихме детето като теб .Цял свят научи та какво име му даде в обществото спрете да го унизявате това момиче повече Всички разбраха че лъжете .Контролираите детето си че още ще ви слага рога не садете другите осадете се сами.

37

чочко

преди 7 години

Стига вече се излага бе рогоносец ти си я пребил от бои че се е върнала пияна като е била изнасилена защо не я заведе при доктор Бътовски веднага ми чака да истрезнее и да ти каже с гого се е варгаляла този път.

36

Кон

преди 7 години

Има ли някакви новини от съда, какво е станало? Че адвокатката лъже е ясно, това и е работата. Но защо още няма присъда, делото закрито ли е - да няма намесена държавна тайна? Аз вече забравям какво писаха вестниците по въпроса като че ли е станало. Не е ли прекалено дълъг този процес?Все-пак проточването е вече победа за престъпника, тъй като не може да получи своевременно наказание. Ето например обвиняемият си подобри здравето за държавна сметка.

35

дада

преди 7 години

Тука гледам червените кхмери са се втурнали да защитават себеподобния си. Ай сиктир, дано някой ден вашата дъщеря попадне в хотел с някой като този

34

LaSombra

преди 7 години

16 годишна се "озовава" в хотел с мъж три пъти по-възрастен от нея, изпива шише водка и после бива "изнасилена". Интересно как е очаквала да се развие ситуацията след първите две събития...

33

Анонимен

преди 7 години

Адвокатката е с дългогодишен опит и е наясно, че носи отговорност за думите си и, ако казва неверни неща, евентуално може да бъде съдена. Затова съм убедена, че тя казва истината и е напълно сигурна в думите си, за да ги оповести по медиите. Ако сте забелязали дълго време по медиите не се изнасяха конкретни факти по случая от страна на защитата, а само от обвинението. Това е било именно с цел всичко да бъде категорично проверено, за да не се изнесе погрешна информация и да ги обвинят в клевета.

32

Анонимен

преди 7 години

Защо не спре да излага себе си и дъщеря си този човек. Кмета бил "преследвал" дъщеря му януари месец, а разпечатките от многобройните телефонни обаждания входящи към него друго сочат, а това, че тя на 16 години е тичала по всички предизборни срещи още миналата година. Нима на тази възраст е толкова била запалена по политиката, като дори не може да гласува. Как ще я е търсил след училище като той работи и живее в Пазарджик през този период. Пълни глупости с цел спасяване честта на щерката.

31

Американ

преди 7 години

Пристъпи получавал всеки месец я, че в панделата изнасилвачите са на особена почит.

30

баи Кочо

преди 7 години

Всичко е нагласено използваха това момиче за параван да го искарат изнасилвач истината може би е друга било си е доброволен секс искало е да прикрие някого шило в торба не седи ще се разбере истината 13 годишни раждат и стават майки а тя е на 16 знае какво прави умна е щом е искала да следва право но не трябва да иска помощ и връски всичко в тая държава се постига с връски подкрепям адвокатката и аз мисля че лъже

29

чочко

преди 7 години

Тези родители опетниха детето си заради пари и власт не се е збъднало желанието на маиката не я е финансирал както трябва и реши да му отмасти (

28

bg

преди 7 години

V BG niama osadeni publicni horitsa -za tova varluva covekoot-kmeto

27

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЧукча писател, не читател.Не е малолетна, а непълнолетна, ама за илитерати като вас надали има разлика.

26

Анонимен

преди 7 години

Стига сте писали глупости. Този перверзник Евстатиев е доказан женкар, мръсен изнасилвач и лъжец.

25

Анонимен

преди 7 години

Дъщеря ти, уважаеми, е млада жена, а не дете!! И това че се е съгласила да посети дъртия козел си е нейна работа!! Стига сте търсили под вола теле, младата жена съвсем доброволно се е съгласила да се сноши с Евстатиев и това е обяснила и пред съдия. Не го мислете Евстатиев за толкова *** че да тръгне да насилва под път и над път.

24

ДА!

преди 7 години

ТОЗИ БАЩА ТОЛКОВА ИЗЛОЖИ ДЪЩЕРЯ СИ НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ПАРИ ЛИ ИСКА ОЩЕ ИЛИ КАКВО СТИГА СТЕ ИЗЛАГАЛИ ТОВА "ДЕТЕ" КАКТО ГО НАРИЧАТЕ - ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ЗНАЧИ ПРЕБИ ДА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ЗАЩО ЧАК СЕГА КАЗВАТЕ ТОВА - ДО СЕГА ОБВИНЯВАХ ТОЗИ КМЕТ НО СЕГА КАТО ЧЕТА КАКВО Е КАЗАЛ БАЩАТА СЕ СЪМНЯВАМ В ЧЕСТНОСТА НА ДЪЩЕРЯ МУ

23

Анонимен

преди 7 години

Добре де, някой не казва истината по случая. Доколкото си спомням, жената на Белухов и дъщеря му неотлъчно са били до Евстатиев при неговите предизборни кампании. Как така Евстатиев не я познавал, после я преследвал и т.н. Има нещо гнило в Дания.

22

Умната тролчета!

преди 7 години

Бай ми, бабо, да ме не срещне мечка! Много *** *** каканижат за комунистите нон-стоп. После да не се сърдят. След нощните вълци идват зелените и червените човечета.

21

без име

преди 7 години

като се навърташ около силните може да се облажеш,но може и да изгармиш много лошо.Само да не ми дойде на главата иначе ги мятъм по ред на номерата.

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 27Защо не отидеш в Стрелча или Пазарджик да направиш подписка в негова защита?щото ще му направят умната глава голяма :)

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 36Е няма как козата от снощи да се оплаче!