35

:)

преди 5 години

Кви сти ми тъпички и тримцата 😂

34

Изнасилил извън земн

преди 6 години

Да тук са и искат само едно от нас да ги чукаме до полуда.За това свидетелстват и милионите филми с секс.При мен са идвали доброволно да ги къртя много им харесва като свършвам вътр в тях.Иначе са интелигентни когато викнах и комшията с големия ластар да им продуха задниците на сухо вече идват с лубрикант.Иначе са покорни само да можеш да ги пендариш поне час иначе се сърдят и започват да идват по рядко.

33

мариян

преди 7 години

скоро Марешки отваря бензиностанция и там, ще има наплив от летящи клиенти

32

Доган

преди 7 години

Веднъж заредих от там и се скапа филтъра на чинията, трявбаше да направя ДВЕ консултации за да избия ремонта! Мисля че колонките лъжат, сипах за 20 междугалактически лева а чинията беше само на 90%!Не зареждайте там!

31

До 34

преди 7 години

Абе и аз спирах веднъж да зареждам с моята, ама имаше много парафин в нафтата.Оттогава по други места зареждам.

30

Анонимен

преди 7 години

"чл. ***. д.ф.н от БАН проф" ?????Боже пази науката....Прав беше Дянков да иска да им спре парите на тези изкукуригали "синодалнит старци".

29

Анонимен

преди 7 години

Човечеството не е дорасло за да им се доверят извънземните. Като гледат какво става на земята и да са имали намерение да направят контакт са се отказали. Може ли да имш доверие на краварите които по цялата земя сеят смърт и раздори? Контакта ще се осъществи след хиляди години когато човешката раса се промени а това няма да стане без помоща на извънземните. Когато решат че сме готови ще ни се покажат както са се показвали и давали технологии на предшествениците ни преди стотици хиляди години!

28

Майк

преди 7 години

"Светещи кълба се наблюдават често, предимно над зоните на бивши тракийски светилища - Белинташ, село Тополово."Тези "светещи кълба" са зли, нечисти духове които могат да приемат различни форми като хуманоидни фигури с пипала, образи на "светци" или починали роднини и т.н.2 Коринтяни 11:14 "сам сатаната се ПРЕОБРАЗЯВА в ангел на светлината"А защо над езически "светилища"? Защото езичеството почита пантеон от паднали духове - царството на сатаната.

27

Анонимен

преди 7 години

Верно е! Аз съм спирал там с Чинията ми да зареждем.

26

UFO

преди 7 години

Има два вида извънземни.Първите са тук от Археозой и са под земята. Другите по-ниско развитите са роботи защото само така могат да преодоляват големите разстояния. Те нямат нужда от вода и въздух и храна а само от енергия. Следите в Родопите са от по-ниско развитите -оставили са радиация ето затова.Първите не остават следи-те са нашата защита от другите и се появяват на няколко милиона години когато има заплаха за живота на Земята.

25

изнервен

преди 7 години

Глупости. Може би е и местна кръчма на извънземните - дупките са да си слагат бирите да се изстудяват.

24

Анонимен

преди 7 години

Съществуват, винаги са били наоколо, силно развити са както технологично, така и ментално, духовно, съзнателно и т.н., добронамерени са, хората не са, всеки с по-развита енергийна структура, с любов в сърцето, без страх и силно намерение може да осъществи контакт с тях, къде телепатичен, къде визуален, къде просто хаотично движещи се и появяващи се и изчезващи светлинки в небето, те са тук и винаги са били, ние сме експеримент в три измерения, който здраво е зациклил в реалността на материята.

23

СалвадорДалиВали

преди 7 години

Продавам 2-ри том на пътеводител на древните български летища, използвани от извънземни през последните 5000 години. В пътеводителя има талон за отстъпка за магнитни наколенки. Организирам екскурзия до Одрин всяка сряда за купуване на омекотители и прах за пране с междинно спиране на крайпътно заведение до Пазарджик и измиване на очите с жива вода от близката чешма. Заведението е посетено от Джуна и има лиценз.

22

очевидец

преди 7 години

НЛО съществуват.....с очите си видях излитане на такъв обект,представляващо нещо подобно на излитането на космическа ракета....появи се огромен концентричен кръг в далечината в различни цветове ..Тялото наподобяваше триъгълен пламък,който премина в огнено кълбо във височина.....после изведнъж угасна и слеза на по-ниско и то точно над главата ми,но не мога да преценя колко високо....не по-малко от 1000 м...различаваше се силуетът му подобен на пура и след 2-3 минути отиде в др.посока...бе вечер

21

Фокс Маудер

преди 7 години

Те са сред нас. Те винаги са били тук. От най-дълбока древност и до днес.

20

Д-р Хаос

преди 7 години

Преди много, много години, в дълбока тайна, далече от очите на Империята, на Белинташ един войн - Хан Соло зареждаше с гориво кораба на свободата - Хилядолетния сокол и нанасяше унищожителни удари срещу кръстосвачите й, но Империята вижда навсякъде и ... това е дълбоко пазената тайна на джедаите ..., която се разкри пред очите ми след, като ... си пих хапчетата, Но, нека силата бъда с Вас!!!

19

Българин

преди 7 години

Знам че може да ме помислите за луд, но аз съм виждал летящи светлини над Белинташ.

18

Анонимен

преди 7 години

Оооууиуиииу!. Безиностанция на извънземните. Народа тотално е изтрещел. .

17

Анонимен

преди 7 години

не разбирам откъде ги вадите тия статии...от.... евентуално, но определено не са плод на интелектуален труд

16

Анонимен

преди 7 години

А плащат ли акциз и ДДС техната кожа, а!