7

Анонимен

преди 7 години

В страната се проведе конкурс за красота "Мис Хитлер 2016",Такъв конкурс е срам. Не може да се поддържа така паметта на Хитлер. Но и еврейте не са цвете за мирисане. Но да превръщате Хитлер в икона е гавра с паметта на борилите се срещу него.

6

Анонимен

преди 7 години

Това откъде е преписано. От някой севернокорейски жълт вестник ли?

5

Анонимен

преди 7 години

"Къде точно се е провел конкурса и по какви критерии са се избирали финалистките, не се съобщава."Вие си правете изводите за истинността на статията.

4

Волен е велик лай

преди 7 години

Колко гадно е човек да се сьбужда всеки ден с мисьлта че мрази някаква националност! Било то евреи роми тирци и тнт...Мисля че това не е здравословно за здравето на тия жалки промити мозьчета!!!

3

Анонимен

преди 7 години

В Англия има свестни хора, но някои са уникално *** и не са чак такава рядкост.Не че в България си ги нямаме такива.Обаче в България повечето са съсредоточени върху оцеляването си, и нямат време да си покажат тъпотията.

2

Всеки да се замисли

преди 7 години

Ние, българите, наистина сме били толерантен народ. Това личи и до днес.Но така ни притиснаха в собствената ни родина, така ни изнудват да търпим, обгрижваме и хрантутим тъ.р.т.еи, а те за благодарност се издевават със старците по селата и рушат всичко, до което се докоснат!Страх ме е да си помисля да какви промени в светогледа ни може да доведе всичко това и какви ще са последиците. Да не говорим пък за това, че свестни хора могат да пострадат заради безчинствата на други от техния си етнос.

1

анонимен

преди 7 години

Не съм привърженик на хитлеристките идеи,но ми хареса това за Меркел.Тя си го заслужава,дори по-вече.