8

Анонимен

преди 7 години

Мистър Гоув,но вие нямате избор и полезни ходове, сър!

7

Анонимен

преди 7 години

При излизане от ЕС, стават външна държава и плащат мита като Китай и другите азиатски държави. Отпада свободнато пристигане на имигранти, както и всички безмитни режими които са имали за стоки. Просто и ясно. Европейските и други фирми на британска територия спазват тези ограничения, както и британското законодателство където оперират.

6

Анонимен

преди 7 години

ЕС им казва: няма преговори докато не излезете, те пак си знаят тяхната: няма да излязат докато не имали гаранции и не били преговаряли... Е, това не са ли ***? До последния момент ще тормозят ЕС с присъствието си. Тази лицемерна и расистка държава как стоя толкова време в ЕС не разбирам, те нямаха никакво място там. На никого няма да липсват, мога да ги уверя в това.

5

ФЕС

преди 7 години

Взимате си партакешите и да ви няма, ***!

4

спонсор

преди 7 години

Не искат да излязат от съюза. Така могат да протакат докато умрат от старост.Процедурата ще бъде задействана, когато официално уведомят съюза. Сега ще лъжат т.ъ.п.и.т.е. си избиратели , че чакат най - добрия за тях момент и те ще чакат, чакат, чакат....... Междувременно т..........те им избиратели ще дойдат в Слънчев бряг да се въргалят в прахта докато чакат.

3

Анонимен

преди 7 години

Колкото по отлагат , толкова повече паунда ще пада . Това означава, че са несигурни и тяхната валута ще стане просто хартия без стойност.

2

Анонимен

преди 7 години

Те емигрантите няма да искат да ви бачкат за без пари ! Паунда ви се събори главоломно... Кой луд ще се рови в лайнaтa за малко пари?А още повече , че сега немците ще укрепят Евросъюза като въведат еврото и в бедните страни и 1 лев ще стане 1 евро .... Та источбоевропейци ше видите през крив макарон

1

наглец

преди 7 години

колко нагло изказване...нали искате да излизате ? какви условия, решихте сами , сега се разкарайте..сякаш някой ги моли да останат