47

Makaza today

преди 7 години

Rai li?! :-):-):-):-) ela da gi vidish kak chakat na daaaalga opashka da izleznat ot raia...:-):-)

46

България

преди 7 години

България е адът създаден от нас. Имигрантите ни заобикалят отдалеч, защото и те знаят, че в България оцеляват само престъпниците.

45

Анонимен

преди 7 години

Рай за Духовно Извисените не за материалистите. Ако желаете да сте задоволени материално, емигрираите до голямите финансови и икономичски градове , но внимавайте че на материализма му се вижда края. Както преди хиляди години духовните центрове замряха и потънаха в джунглите на природата но предстой РЕ-СТАРТ, така и днешните материални центоове ще се загубят.

44

Анонимен

преди 7 години

Не обръщайте внимание на "Гурберчията" той предимно пише АНТИ против всичко, да направи темите и диспута по интересни, просто платен и работещ от редакцията.2 2147

43

Urkop

преди 7 години

Bankerite ot sveta haresvat bg ray....zatui si otglejdat bg proizvoditelna trudova sila v bg...:-):-):-):-):-)

42

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

България е рай, но никой не иска да живее в него!КОГАТО УНИЩОЖИТЕ ВСИЧКИ ПОЛЕЗНИ И.ДИОТИ ,КОИТО РУШАТ БЪЛГАРИЯ В ПОЛЗА НА РУСИЯ ,ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е РАЙ ,В КОЙТО ВСИЧКИ ЩЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ! СЕГА В МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ Е "РАЙ" В КОЙТО НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ЖИВЕЕ ПОНЕЖЕ В БЪЛГАРИЯ СА СЕ ДОКОПАЛИ ДО ВЛАСТТА ПОЛЕЗНИТЕ И.ДИОТИ НА РУСИЯ ! ОТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ОСМАНСКО ВЛАДИЧЕСТВО ДО СЕГА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД БЯЛ ДЕН НЕ Е ВИДЯЛ ! АКО ОБИЧАТЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД УНИЩОЖЕТЕ ПОЛЕЗНИТЕ И.ДИОТИ !

41

ROM

преди 7 години

"Аз обичам тези хора. На тях 7 пъти им сменяха имената, откакто съществувам.","Добре, че заснехме "Време разделно" ".... Българите като народ са неискрени, двулични.

40

ПИНО4ЕТ

преди 7 години

СЪД ЗА ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА В БГ СЛЕД 89 ГОД ПО БГ ЗАКОНИТЕ ,НО В СЪДИЛИЩА НА САЩ.БЪЛГАРИЯ вън от всякакви съюзи и империи.правителството на борисов -национално предателско

39

Браво

преди 7 години

Велик си !

38

Анонимен

преди 7 години

България е Земен Рай, а българският народ е ПРЕКРАСЕН!Българи - умни, интелигентни, талантливи, добри и свободолюбиви.И ние, българите оставаме тук, в нашата държава! БОГ да пази българския православен народ и България! Амин!

37

681

преди 7 години

"Другарю",и за теб с пълна сила важат думите на Петко войвода "Те погубиха България!",защото когато *** и некадърници след 89г тръгнаха да крадат и затриват държавата вие дето се имахте за "етелигенция" и някакви духовни водачи на нацията къде бяхте? По митингите им! Крещяхте, че държавата е лош стопанин ,че всичко хубаво идва от запада, че трябва да станем "модерни" като в "Криворазбраната цивилизация"!Е,станахме,но сме бедни,гладни вече и неуки,а скоро като гледам и без държава!Това е!

36

Булгар, Булгар

преди 7 години

България е природен Рай, с богата култура и традиции, но за жалост сами си я превърнахме в Ад...

35

АТАКИСТ

преди 7 години

Култовата фраза към Маргарит: "Ела тука, бе, ***! Наведи се! Хайдеее....."Само че Маргарит не се навежда ....Бааам черепа в стената, бам, бам ,бам ,бам....

34

subsidiii

преди 7 години

rai za tezi na koito dadoh.ostanalite aut ili mrete.

33

Ala_Bala

преди 7 години

Скоро бях в Тибет и Китай. Като видях на каква земя се мъчат и работят и я сравних с нашата ми стана много тъжно за хала, до който сме се докарали: да нямаме животни, които да опасат тревите и да ги направят на месо и мляко; да ядем *** на Европа и да се канят да ни нагостят с отровите на Америка. Втората мисъл, която ми дойде на ума беше:" 200 души трябва да бъдат обесени надолу с главите. Такова унищожение не имало и след 2 те световни войни!"

32

Артист

преди 7 години

Не мога да го гледам тоя

31

Анонимен

преди 7 години

б.лгаристан минал и заминал покраи рая

30

Анонимен

преди 7 години

До 77777 ***,вземи си географския атлас /ако знаеш какво е това/ и виж,че те трябва да ни върнат Беломорска тракия. Аман от извратеняци!И,да,има да драпат за земя,като си продадоха островите и икономиката на мултинационални компании.Да ти имам приказката!

29

Балтона

преди 7 години

Пак да се повторя - този е добър артист, ама мисленето не му се отдава.

28

SILENCE

преди 7 години

До Край Като не се интересуват от езика и историята си,как изобщо да знаят каква е била? И това е, защото от малки им тъпчат главите с проЗтотии от нета-манипулатор в услуга на глобалното изпростяване и затъпяване.