11

Анонимен

преди 7 години

Цялата дъндания беше, ако случайно спечелят хората подкрепящи излизането, те да поемат ръководната роля. С две думи, при неуспех в кампанията за оставане, да се елиминира Фараж. То не бяха платени кампании и проучвания за оставане, то не беше чудо. Хората им биха наказателен вот на изборите за кмет и масово не гласуваха, защото им беше писнало някой да им продава интересите, за собствена полза. Човек почва да се пита кои са по-големи популисти - явните като Фараж или бушоните като Борис Джонсън.

10

Анонимен

преди 7 години

Забъркаха манджата, но никой не иска да вади горещия картоф! Който посмее - губи. Трябва да е или голям политик или луд.

9

Путев

преди 7 години

Борис дъ Енимъл се изниза хитро. След 1-2 мандата на новия лидер ще излезе пак от засада. То ще се е отмирисало до тогава.

8

Анонимен

преди 7 години

Или излизат от ЕС и си плащат мито за внос/износ или спазват правилата на ЕС. То средно положение няма. Направихте референдум и хората решиха да излязат. Сега ама не, те са се объркали, някои не са гласували. Процента на гласувалите е повече от колкото на парламентарни избори, така че трябва да уважите решението на мнозинството. Мнозинство по-голямо и от вашето съществуване.

7

Анонимен

преди 7 години

И какво сега,Боби избяга,ФараШа взе да се измята,кой,кой,ще оглави,, свободните" бритиши?

6

Boris Tikvata

преди 7 години

Chist populizym. Izbqga ot koraba kato mishka. Chestito na englizte

5

Анонимен

преди 7 години

Да сложат оня нацист Фаража . Тоя как е тръгнал утре и на бабето ще иска главата , а Камила ще му .... прави чай ;)

4

Анонимен

преди 7 години

***! Следвайте го,такъв хубав ***,( долен ляв ***.дал)

3

Анонимен

преди 7 години

Почнаха да дават на заден ход един по един, а бяха им големи устите преди референдума, сега ще се изпокрият като мишоци

2

Борис????

преди 7 години

Какъв е тоя Борис бе ??? Жена му Наташа ли се казва? Я марш обратно в Русия, имигрант нагъл .... разваля британските финанси ....

1

Анонимен

преди 7 години

Къв е тоя ***?