8

Анонимен

преди 7 години

ХА ХА ХА ХА! на челото ли му пишеше или си е носил паспорта?

7

До 7

преди 7 години

Няма случайни неща в политиката. Няма и необясними. Има само хора не виждаш връзката между отделните събития.

6

!

преди 7 години

Трябва сериозно разследване на много нива:1."Нощните вълци" са пристигнали от ИСТАНБУЛ в България ВЧЕРА.С какво, по какъв път?2.Същият ден Путин великодушно отменя всички свои забрани и закани.3.Възможно ли е сега с потоците руски туристи в Турция, които "ще щъкат" и в България, да преминават маси граждани на РФ от "кръга около Чечня, държави със-стан", за които самият Путин казва, че от тях около 2500 са бойци на ИД.4.Сега Ердоган,за да покаже "дружба с Путин", ще пуска масово руски турист

5

П.Петров

преди 7 години

До Анонимен 4Няма да е голяма изненада, ако ФСБ чрез подпомагане на Даеш връща жеста на ЦРУ с Ал Кайда. Ситуациите в Афганистан и Ирак бяха напълно аналогични.Иракския и сирийския БААС си бяха обвързани с Кремъл, а Ислямската революция в Иран беше също подпомогната от СССР, т.е. няма да е прецедент.Башар Асад приюти избягалите иракски баасисти в Сирия и точно когато на Асад му спретнаха революция Даеш взе, че се разрасна.Не вярвам в случайности !

4

Анонимен

преди 7 години

Постепенно ще излизат все повече доказателства за връзките на ИД с Чечня и другите средноазиатски сателити на Москва. Връзките на същите с Москва не са тайна за никого. Сега цунамито от минуси от русофили само ще докаже твърдението ми. Това обяснява и мощната тролска офанзива непрекъснато да се твърди, че ИД са рожба на САЩ. Стара кагебейска тактика е да се обвиняват другите в собствените грехове.

3

П.Петров

преди 7 години

По-точно тримата са били с руско, узбекско и киргизко гражданство.Сега направете връзката между статията "Москва вдига ограниченията пуска руските туристи в Турция" и статията на Ройтерс "How Russia allowed homegrown radicals to go and fight in Syria"Много интересно четиво, за мислещи хора.

2

Анонимен

преди 7 години

Умерената опозиция.

1

Берлин

преди 7 години

Човек на Кадиров, който пък е човек на Путин, който пък няма нищо общо с никакви терористи, които пък са въоръжени с калашници.