170

Черния ястреб

преди 7 години

Руските рокери, националисти с американски мотоциклети :))))))))Ахахахахахахахахаха...и портрета на Путин :))))))))Ахахахаххахахахахаха

169

НФБ

преди 7 години

До Един българинТо и обама е за полигамията и за гейовете ...

168

до 218

преди 7 години

До ник 218В Хисаря са във санаториума на МО, Ненчев ги е уредил

167

BB

преди 7 години

До Анонименмоли се да на стане,защото заминаваш пак в завода да работиш за 3 лв и да не можеш да развиеш способностите си подлого !

166

ник

преди 7 години

Някой ако знае да каже къде в България се лекуват украйнските нацистки бандерлюги та да усетят народната любов

165

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 210"РУСИЯ ЩЕ ПРЕВЗЕМЕ ЕВРОПА ЗА 10 минути !"Русия може да превземе единствено *** картуни като твоята за 10 минети, а ако налети на Европа ще яде бой до поcиpане.

164

Анонимен

преди 7 години

Засрамете се бре!!!Срам за нас като народ и държава!!!Цяла Европа преминаха без никакви ексцесии!!Само ТУК си показахме рогата!!Голям страх от 20,ай нека са 50 души руски рокери!!Нямаше ли къде толкова да си приложите доларите от грандовете,ами точно така и по този начин-с провокация!!Хубаво да лъснем като въшка на чело в цяла Европа като най-яростния проамерикански пинчер на Европа!!То бива,бива,ама чак толкова гламав и побъркан народ.......Или лудостта ви е дълбоко подплатена и платена,а??

163

Анонимен

преди 7 години

С хляб и сол ще посрещаме тези руснаци които са дошли на Слънчев бряг да починат , да се веселят а тези вълци ли са чакали ли за какво идват?Ако е за да ни палят чергата тая няма да стане.

162

Голата истина

преди 7 години

"Вълците на Путин" съществуват само във вашите глави.Ако ще се правите на медия хайде малко по така.Тез рокери ,пък били и те омразни, си имат име- Нощни вълци. Ако в статия за роми пишете само термина ***,колко ще ви трае СЕМ.И заглавието ви е тотално подвеждащо.15 арестувани след сблъсъци с Путинските въци а още в първите редове пишете истината че руснаци въобще не е имало там а само украинци,2-3 грантаджии които са се били с българи от Варна- некакви си атакисти или тем подобни.

161

Колев

преди 7 години

А колкото до така наречените "воински съюзи" ли беше няма значение...подобни "съюзи" трябва да бъдат смазвани и унищожавани от службите още в зародиш,и то най-безкомпромисно и жестоко. Даде ли им се малко свобода на тая сг.ан само въпрос на време е да се изродят в терористична банда.

160

Колев

преди 7 години

Вълци ли??? Глупости---пияната *** на Русия. А най-вероятно това е руския гей-парад дискретно маскирани като мотористчета. Нямат място в България. Да си правят там гей-парадите ,а не из цяла Европа.

159

Анонимен

преди 7 години

РУСИЯ ЩЕ ПРЕВЗЕМЕ ЕВРОПА ЗА 10 минути !

158

Анонимен

преди 7 години

Заради шествието но не и с рокерите .Имало е 10 меки китки и дошли някви ворни и им забили ритниците и тва е .Воените са за РУСИЯ само някви женки и смешници са против Русия .Англия,Франция,Германия ,Полша са за подобряване на отношенията с РУСИЯ .Обаче АМЕРИКА НЕ ДАВА това да стане заради опасноста от долара да падне когатоешропа е силна !!!

157

СОКОЛИТЕ на бай Ганя

преди 7 години

Ако рокерите бяха американциии щахтиии да им свиритиииии ...Големии хамириканци станахтииии ...

156

Анонимен

преди 7 години

Аз пък ще се пукна от смях ако някой посмее да направи нещо на шествието .Освен това Путин ще пусне малко ракети с радиация да си въстановите историята преди да виистечат мозъците по асфалта на бойко .Герб са времена партия като асфалта им по магистралите за 3 години се разпробиват .

155

Анонимен

преди 7 години

българи срещу българи заради шепа руски лентяи ... браво !

154

Анонимен

преди 7 години

До Самоя МогучаяПий повече лекарства и по-малко водка.

153

О ШИПКА

преди 7 години

Кат Русия няма друга тъй велика на света !Тя е нашата опора ,тя е нашта висота !

152

Джедай Мастър

преди 7 години

Т.е. самите "Вълци на Путин" не са участвали, въпреки обратния смисъл на заглавието. Много е жалко каква българска *** се е нароила, да се бие заради руските ***.

151

Анонимен

преди 7 години

Защо в нито една европейска страна не обичат руската ***?Много интересно. Толкова мили хора, че само като ти заговорят и получаваш дефекация. Пък и политиката им една "човеколюбива". Даже не крият името на човека.