28

Емил Николаев

преди 7 години

Аз съм против смъртната присъда! Такива като тия затвор за 400год.така както съдят в Америка и да ги спукат от работа в някоя мина!....

27

до Муслим

преди 7 години

Отецът може и да им е простил, но Господ няма да им прости! :)))))

26

Прав си

преди 7 години

До DjipsiНикой няма нищо против хора като теб.Нормално разсъждаващ човек няма да те счита за по-различен от останалите почтени хора от българската нация.

25

Djipsi

преди 7 години

Az sam djipsi rabotq po dvanaset 4asa na den ba6tami e rabote6 pensioner pla6 tam si kato vsi4ki ostanali tok voda internet ... v slu4kata putam trqbvali az i moeto semeistvo da otgovarqm za postapkite na nekvi bokluci mojeli nqkoi dami ot govori v toq forum

24

............

преди 7 години

Аз съм от мвр. И ще ти кажа как едно време респектирахме престъпниците. С бой. Ама много бой . След това връзвахме рома на жп релсите и той слуша как идва влака и реве и пее. А сега ако ром напсува мен или колега и му повиша тон, тича и подава жалба че е бит. И идват стотици граждани философи в защита на правата му и всеки ме плюе. Защото аз като полицай нямам право да бъда неучтив, трябва с усмивка да поемам храчките и псувните. В момента респектираме престъпниците с вазелин и поклон.

23

Веско

преди 7 години

Иха, имам петима несъгласни! Сигурно са от МВР, ама да бяха споделили как респектират престъпниците. Щото ако е онази заповед "не кради" от старата книга, ц - не им пука.

22

БХК

преди 7 години

Хората са бедни и са имали отчайваща нужда от малко пари за храна.Не се смята за престъпление, ако е с цел запазване на живота.Попът не знае ли, че според неговата религия трябва да помага на бедните и да раздаде каквото има?! Нали се е обрекъл на бедност и пост и молитва. Да се разследва от къде има 200лв (пълна данъчна ревизия) и как си е купил мобилен телефон!

21

джунгла

преди 7 години

Бъчварова да прати барети по манастирите.За респект.

20

културшок

преди 7 години

какво да се очаква в държава в която има хора които предпочитат да са в затвора защото е топло зимата и ги хранятедин шеф на затворите каза даже, че най-опитните знаят кога да направят престъплението (колко време се гледа до присъда и т.н.) така, че да влязат есента и да излязат пролета

19

Анонимен

преди 7 години

Следващият път хора от най-близките места да заровят няколко от цветните. Ако не се научат пак и пак. Това са примитивни същества, които и да изчезнат няма да липсват. Единственото положително което могат да направят е да облагородят почвата в района.

18

?

преди 7 години

Абе стига с тва едно време бе , осъзнайте се ... какво значение има какво е било едно време , дайте да видим сега как ще се разрпавяме с тия маймуни , един начин е чрез масови граждански протести , ама не 900 души на НДК , а наистина масови протести , на всички граждани , на които им се струва , че не е нормално това , което се случва в родината , да се принудят институциите да си вършат работата , другия вариант е дървото в ман...ската кратуна и така , законите на джунглата !

17

Ушанко

преди 7 години

До от СПбТака е.Ние ще се оправим ами Русия да му мисли, че алкохолиците гладуват и тепърва ще ги връхлита мизерията.

16

Веско

преди 7 години

Че има ли поне една причина да не крадат както сварят?

15

Анонимен

преди 7 години

До МуслимЧе какво разбираш от вяра, камикадзе ?

14

ромекзит

преди 7 години

на Сатурн!

13

Анонимен

преди 7 години

СОТ трябва да слагаме на манастирите и църквите ли вече , да закачаме СОТ предаватели по вратовете на бабите и дядовците си , какво трябва да стане за да започне полицията в ПАНЧАРЕВО ??? да си върши работата , като патрулира , залавя и наблюдава престъпните елементи в района , мангг...ите по рождение трябва да се следят , имало закони ...къде са тия закони , осъди ман..а на 15 години при строг режим , осъди още 30 като него и виж дали ще обикалят да душат свещеници и възрастни хора , животни !

12

Дедо Иван

преди 7 години

Къде е сега Боко Тиквата да спаси положението.

11

Анонимен

преди 7 години

На Медикс!

10

Анонимен

преди 7 години

Може да не стигнат до номинация . Предния беше убиец тези са само с опит за убийство.

9

Р.Бъчв.

преди 7 години

Нямаме време да се занимаваме с такива дреболии, сега борим световния тероризъм. а и както се вижда свещеника господ го пази.