66

ГЛАС

преди 7 години

Те и в Израел затова им вдигат ограда с шипове. Това ги оправя.И те си мислят,че са най велики.

65

Анонимен

преди 7 години

gipsies from a non existing country!

64

(не)случаен минувач

преди 7 години

До АнонименИ германците са същите ***, не се съмнявай даже не са по-рафинирани, просто са буклуци...

63

Петко

преди 7 години

Май ще трябва като в онзи виц: карам си кротко, никой не ми излиза нсреща, не ме засича, не иска да ме бие, напротив (из спомените на оператор на Валяк, с хоби стрелба и Глок на кръста)

62

ШибиРиби

преди 7 години

не номерата а избора на почетните дипломати е гнил. Като направиш едно *** почетно то продължава да смърди какъвто и етикет да му туриш, в какъвто и целофан да го сложиш.

61

Анонимен

преди 7 години

Трябва да напишат нова песендипломати-тарикати карат джипа селяни с протрити *** ръфат си ушитеминистърът ни като слънце а пък в джоба трака зрънце

60

до 57

преди 7 години

Къде пише,че за атентата в Бургас са виновни хисбула??? Аз никъде не виждам! Май тази информация е достъпна само на теб! Ако знаеш нещо по въпроса го сподели с мвр, че от там нищо не разбраха!Хисбула винаги пема отговорност за атентатите, те се гордеят с това, НО за Бургас никой не пое отговорност! Близко е до акъла кой може да е, и кой точно тогава искаше да създаде конфликт м/у сащ и иран.. Но най малък интерес има този който иска да спечели световното одобрение за създаването на своя държава

59

?

преди 7 години

Властите задействали ли са се , прокуратурата повдигнала ли е обвинения вече , след като си изтърпят присъдата ще бъдат ли екстрадирани в несъществуващата си държава ???

58

Днешната журналистик

преди 7 години

Хубаво де , от написаното разбрах , че някакви палестински ман...усти с червени номера от палестинското посолство (палестинска държава няма) , влезнали в насрещното , създавайки опасност за живота на всички останали на пътя , когато гражданин на държавата , която им е прибрала скъсаните *** протестира срещу свинщината им , искат да го бият , след което влизат в хотел ... мдам , господа журналисти , бихте ли продължили историята като ни кажете , извикана ли е полицият , идентифицирани ли са ?

57

Анонимен

преди 7 години

Трябвало е да го изчака да излезе от колата, извън автомобила вече няма дипломатически имунитет, така че малко повече търпение следващия път.Но мисля че и те го знаят това така че няма начин да излезне от автомобила си.

56

.

преди 7 години

Палестинското поосолство ? Че палестинските *** немат държава бе , какво е тва посолство ?

55

St. Anger

преди 7 години

Миналата седмица автомобил автомобил със същите червени номера едва не ни изби мен , жена ми ни двете деца на пътя София - Варна. Изпревари ни н забранен участък , въпреки движещите се насреща автомобили. Просто бяхме избутани от пътя....

54

до 30

преди 7 години

Това е конфликта м/у сунити и шиити! Хисб. и Хамас подкрепяни от Иран са шиистки организации! И.Д, Ал кайда, ан-нусра, подкрепяни от С. Араб., Турция и комп. са сунитски орган.! Воюват от повече от 1000 г. и ще продължават! Казваш че шиитите са ислямисти, да такива са! Исляма така повелява! Казваш, че са терористи.. Да ама НЕ! Не напразно правят атентати само в Израел.. Прочети какво е Алия Бет, кой създаде ООН и кой създаде израел и ще знаеш дали са терористи или борци за свобода!Излагаш се!

53

Александър

преди 7 години

*** смешни, не стига че са в чужда държава ами и се правят на интересни. Червен номер имал Мерцедеса .. да им хвърлиш един здрав бой на такива дето се мислят за богоизбрани че друго май не помага.

52

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 36Как да не са!?!??! Забрави ли атентата в Бургас?

51

Анонимен

преди 7 години

Защото държавата ни няма авторитет, дори и пред келявите палестинци, затова си позволяват такива своеволия.

50

Анонимен

преди 7 години

Тия терористи оправиха ли си камерите в посолството , .....или обичат да работят на тъмно...? Убития палестинец в двора на посолството така и не разбрахме кой го утрепа ?!

49

Анонимен

преди 7 години

Трябвало е насреща им да се "биячите от околовръстното" тогава щеше да доста интересно.

48

Анонимен

преди 7 години

палестинското посолство - "ромска" му работа :)

47

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 40Това ще рече , че израелците от МОСАД не разчитат на българските власти. Защо бе господа израелци ? Не знаете ли че българското вътрешно и външно разузнаване е най добрите в света ? Не знаете ли че ни управляват хора сред които няма нито един корумпиран ? Разчитайте на батко ви Бойко и ще се затриете като държава ! Министри, мафиоти, продажници, терористични ятаци.