49

Валери Иванов

преди 7 години

Който получава пенсия и заплата трябва да си плаща личните осигуровки. Без значение да ли работи по служебно или трудово правоотношение.

48

КОГА??

преди 7 години

Кога се очаква второ четене на закона ??

47

До програмиста

преди 7 години

Вярвам ти ,че програмираш,че си на толкова години и ти плащат толкова.Проблема е твоята неграмотност ,а за съжаление и на голяма част от програмистите ,като теб.Редакторите могат да оправят кодовете ти донякъде ,но нищо повече.Преди години имаше огромна разлика в качеството на програмистите и продуктите им в сравнение със сегашния пълнеж от ... "програмисти".Живи и здрави!

46

До "Програмиста

преди 7 години

Абе колега,в 6 реда си допуснал 13 граматични и пунктоационни грешки! За стилистика да не говорим-ако ти е ясно,за какво иде реч!С този потенциал най-много козар някъде да те вземат,но се съмнявам,поради причина че ми приличаш на някой рахит с пилешки гърдички,който до тоалетната ходи с придружител!

45

До № 58

преди 7 години

Нормалните хора на всяка възраст правят каквото си искат!А ти,ако програмираш толкова грамотно,колкото и пишеш 360 000 паунда само на картинка можеш да ги видиш!

44

До пенсиониран

преди 7 години

Тъжна житейска участ друже.Нормалните хора на твоя възраст се отдават на заслужена почивка пътуват,грижат се за себе а ти огризке на МВР системата работиш Няма смисъл полицейско толуп цял живот свикнал на бюро подут е обречено да седи и бачка докато умре.Тия заплати убаво ги сложиама дали ще доживееш да вземаш за 4г в Англия програмирам вадя 360 000 паундана на 28г съм малограмотнико.До твойте 47г още поне 2 милиона паунда ще кътна а ти все така ушев и *** ще стоиш на работа.Смешен!

43

Анонимен

преди 7 години

Тук пък някакъв пенсиониран рушветчия се хвали с пенсията и заплатата си, която била огромна сума-хиляда и петстотин лева. Не виждам кой уважаващ себе си и служителите си, работодател, ще наеме някой на работа, който не е могъл да стане нищо друго, освен милиционер. Или тоя пенсиониран капацитет вдига бариери на три смени по осем часа и така ги докарва парите. От баба знам че милиционер и роман, не ще ти свършят работа.

42

Анонимен

преди 7 години

добре че има такива форумчета където асоциални типове нереализирали се елементи ,лузъри и всякаква гмеж да си избива комплексите .Не е работа на форумни тролчета да коментират и още по малко да определят социалния статус на полицията .Можете само да подскачате като френски петлета и обилно да слюнкоотделяте .Ако толкова сте ербапи станете или полицаи или депутати пък променяйте законите както можете или ако щете закрийте цялото министерство.... това е типичен пример за Ганьовски манталитет!

41

До 49

преди 7 години

Всеки един гражданин на България може да получава заплата и пенсия. От няколко години действа този закон. Само трябва да се възползваш. Даже и вие ако сте пенсионер се възползвайте. Мисля, че така е добре - колкото повече служба имаш, толкова повече да получиш. Само процента прослужено време трябва да се намали малко. Два процента ми се вижда много - 1.3 до 1.6 е добре.

40

Анонимен

преди 7 години

пенсиониран, въпреки че си доволен от живота, остава един проблем - радвате се на всеобща ненавист, заради некачествената си работа! И да знаеш че това е презрение, а не завист! Правиш ли разлика, или нямаш такава вуъзможност?

39

Анонимен

преди 7 години

Не стават за нищо тия, едни търтеи и *** са българските полицаи.

38

Действащ

преди 7 години

Нищо не казват за тия дето са в МВР на пенсия и заплата!?Къде го има това????Хей живот здравей,здравей...Пълно е с такива!

37

Пенсионироно ченге

преди 7 години

До ДанъкоплатецБлажени са низшите духом!Баш ми е драго и се кефя,когато чета подобни коментари поради няколко причини:-Пенсионер съм на 47 г.-Работил съм здраво и както трябва,за да не се срамувам че пенсията ми е 910 лв.-Продължавам да работя за заплата над 1500 лв. в частна фирма.- Не ми пука за разни дръгливи кучета,които си мислят,че от всичко разбират,но на практика нищо не могат,а на края си заминават,като овце без история!Да сте живи и здрави Завистници!

36

BG

преди 7 години

До данъкоплатецУважаеми многознайко, ти данъците си плати ли? Като закрият МВР по твоя заръка, утре като ти гръмнат детето в детската градина, ти ли ще си виновен? Щото по твоя мнение, хората от МВР не работят. Ти сам ли ще се охраняваш с макетен нож? Простотията няма край.

35

Анонимен

преди 7 години

Нищо не пишат за възрастта за пенсиониране.Дали няма да я намалят?Много е голяма.

34

Анонимен

преди 7 години

Номер 2 е избил рибата. Така си е.

33

ined

преди 7 години

А ценния кадър на МВР Митьо Очите ще го карат до Израел за ремонт

32

Анонимен

преди 7 години

Айде стига сте писали глупости.МВР ще раздава безплатно лопати и мотики за работа на полето.Който иска е добре дошъл.

31

данъкоплатец

преди 7 години

А не ! Щом им запазват привилегиите да им плащат ГЕРБерастите.По-некадърни,корумпирани,прости,нагли,дебели и оядени полицаи от нашите не съм виждал.трябва да се съкратят поне 50-70 процента и да пазят нас-данъкоплатците,а не политици и роми...ПИСНА МИ !!!!

30

Анонимен

преди 7 години

Браво тикви, нали имаме кредити, които някой друг ще плаща, защо да не се нагъ*зите на тунеядците? Нали после вас ще пазят като народът скочи срещу вас!