11

Жител на селото

преди 7 години

Това ли е проблемът на полицаите - на село карали пияни? Колко произшествия има в селата с пияни водачи - предполагам, че са 0.00001 процент. В Росица имаме средно 1,4 общо петепета (ПТП) на година - от трезви и пияни. Аз като пийна карам по-внимателно от трезвен.

10

Анонимен

преди 7 години

Затвор няма да ги спре. Ще ги спре това, което навсякъде по света е доказало, че спира - неизбежност на наказанието за всяко нарушение.

9

Анонимен

преди 7 години

По селата масово така се кара, първо защото са си пияници, второ, понеже знаят, че полиция там няма - това е инцидентен случай. После и без книжка ще карат мъртво пияни. Само затвор временно ще ги спре.

8

мдаа

преди 7 години

Явно във въздуха на селото е имало алкохол ,който е трябвало да бъде измерен .Шофьорите са го вдишали ,което обяснява защо в издишания въздух има алкохол. Иначе са били трезви.

7

Анонимен

преди 7 години

Полицаите са си "играли" да ловят пияни шофьори?!? Що за отношение / тон има тази "статия"?!? Никакво уважение към полицаите дори и от автора на публикацията.Дори и когато си вършат работата, полицаите пак не са оценени.

6

Мушмурок

преди 7 години

Да оставят дамаджаната с ракията в районното и да си одят по къщята да изтрезняват. Полицаите ще и видят дънцето!

5

Агент Мики Маус

преди 7 години

Държава в която съпрузи на депутати взимат обществени поръчки, в която лекари оперират здрави хора за да източват пари, в която полицията охранява и съдейства на наркопласьори и автокрадци, в която рецидивисти с по 20 присъди крадат и убиват докато са под домашен арест и в която роми пускат бради и се дупят* на килимчета срещу 200лв от Саудитска Арабия (И.Д) ....просто не трябва да съществува! Този път не просто протест който да върне пак "другите" който 3 пъти се показаха като още по нагли..

4

Вятърко

преди 7 години

На тримцата задържани да им се спретне кьор софра с доволно количество домашен препек в раьонното за да си допият завалиите. Санираха се ...

3

gost

преди 7 години

Ако минат из кръчмите сигорно бая има с колите си като гледам един днеска на 50 пи две ракии качи се и си тръгна баси докога ще го гледам това пи две ракии и си подкара ако не мисли за себе си то поне за другите

2

Момо

преди 7 години

Руснака само с 1,9, а нашите юнаци с 2,7 и 3,6... Ура!

1

Нека!

преди 7 години

Нека село Росица да бъде за пример на цяла България!Нека славата на село Росица да бъде и да пребъде за стотице векове!Нека село Росица все така да вдъхновява полицаите, журналистите, поетите, физиците и всички останали!Нека!Да пием за благоденствието на село Росица!