6

MMM

преди 7 години

До БалтонаС последното малко пресоли "манджата". Аз пък мисля, че виждащ играта психолог ще свърши повече работа от виждащ играта математик:) Без да отричам последното.

5

Българ

преди 7 години

Много ще се зарадвам ако спечелят европейското и натрият носовете на останалите.

4

Балтона

преди 7 години

Основната грешка на всички собственици на фека-та, е че смятат че от добър футболист става добър треньор. За треньор се иска да имаш добър поглед върху играта, а пък затова се иска акъл , който при повечето футбалери отсъства. Например един добър математик може да стане по-добър треньор от 90 % от сегашните тренери.

3

Евала

преди 7 години

Това да го прочетат нашите "ритнитопковци",които са се взели толкова на сериозно че няма на къде.То не бяха хиляди левове заплата,то не бяха джипове и други привилегии,а на практика нищо.Напълно неграмотни,с беден речник и *** изказ, едно интервю не могат да дадат като хората,ако им се падне по начетен журналист гледат като "телета" мълчат и се драпат .Показваш резултати има пари,няма резултата няма пари толкова е просто.

2

знаещ

преди 7 години

То и нашите смешки наччело с Перуката имат втора професия на професионални танцьори по нощни чалга бордеи, но това не им пречи да ни късат нервите като се занимават с футбол ( уж професионално )

1

Балкантурист

преди 7 години

Те и ингилизите имат втора професия - кой комик, кой шут в цирка, кой уличен ***...