9

Нещо

преди 7 години

Нещо на ХАМЕРИКАНЦИТЕ далаверата не им се получи.

8

11

преди 7 години

И какво е средството, Кери? Майданче на Трафалгар?

7

****

преди 7 години

Моля конете от коневръза да не се изказват,а да си гледат собственния си краварни,и да не се месят във вътрешните работи на ЕС.

6

Рем

преди 7 години

Аз винаги съм си мечтал за демокрация с аромат на мускули. Докато сме на едно мнение - да живее демокрацията, като сме на различни мнения, аз съм демократ и ще се слуша моето мнение, а на *** срещу мен, мнението явно не струва .... За да съм сигурен обаче, че ще ме слушат всички, чакай да ударя по масата !!!

5

Анонимен

преди 7 години

И защо ги ручахме жабетата , казал Камерън .

4

евроатлатическа ценн

преди 7 години

Звучи ми някак си не демократично, ще трябва да демократизираме от тиранията.

3

истината е

преди 7 години

Опааааа каква стана тя сега--Я ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО какво е казал Кери---РЕално излиза,че плюват на волята на народа-референдомът явно не е вишата форма на демокрацията!!!!!!!!!!----За пореден път САЩ показват ЛИЦЕМЕРИЕТО СИ..................

2

изненадан

преди 7 години

Марионет Кери и господарите му май усетиха , че епериментът им не върви по предварителния сценарий и ефекта "навреди на партньора , за да навредиш на врага "и май най- много ще навреди на тях самите

1

Евроатлантик

преди 7 години

Слава Богу! Великобритания е велика - има най-много ге.йове в Европа. Какво щяхме да правим без нашите скъпи приятели от Острова? Евро-Гей парадите никога нямаше да бъдат същите без тях... да живее толерантността и нашата скъпа г-жа Меркел! Ние сме против насилието, подкрепяме мюсюлманите и мразим хетеросексуални мъже, като назадничавите българите, румънци и руснаци!