10

Анонимен

преди 7 години

До турчинаНе е узрял, а нахитрял и ползва нови похвати.

9

Анонимен

преди 7 години

Ясно, ще се умува върху увивния боб, дали ще се разреши продажбата на ляво вътящия се боб или ще се унищожава. Смешници в действие!

8

Браво!

преди 7 години

Браво! Много точно изказване на българския премиер!

7

българина

преди 7 години

Бойко, предлагам да те послушаме и да изберем 200 депутата националисти, и то не само в нашия парламент а в цяла Европа, защото те са единствените които са съсредоточени върху истински важните неща като американската агресия в Европа, турцизация, ислямизацията и все такива изродщини идващи от югоизток. Енп тъ ите от съсредоточаване я докарарахте до тук. Разпад на *** ес!

6

началото на края

преди 7 години

Днес Евросъюзът обсъди ситуацията на ЕС след напускането на Великобритания. Темите бяха три: Първа тема: протакане, Втора тема: протакане, Трета тема: протакане. Взе се решение протакането да бъде успешно продължено с протакане. След което имаше обилна вечеря и се ля шампанско за здравето на присъстващите.

5

Анонимен

преди 7 години

Браво бойко

4

маде ин Булгари

преди 7 години

Такива като пожарникаря и неговата дружка Дол, демонтират ЕС!

3

Анонимен

преди 7 години

Бабо бойко

2

Анонимен

преди 7 години

"По време на своята среща Бойко Борисов и председателят на ЕНП Жозеф Дол се обединиха около извода, че общата цел на десните партии и на отговорните политици в Европа днес е да се изправим с аргументи срещу антиевропейските популисти"Общата ви цел трябва да е да спрете ислямизацията на Европа, да спрете да се месите грубо във вътрешните работи на членките, да спрете със заповедите, наставленията, да спрете да ни натрапвате ценностите си и въобще ЕС да спре да се държи като някаква секта.

1

Анонимен

преди 7 години

"Напиши коментар"Е, 'кво да напишеш, бе, братче!ТИКВА!