5

Пешо

преди 7 години

Не разбирам защо от цялата ситуация, на вас най-големия проблем.ви е дали газовите пистолети стрелят или пръскат.Трепят със сигурност. Особено в необразовани пишлигарски ръце!Туй детенце да посети едно тву за месец-два, да научи уважение към училището.

4

сведущ до 2

преди 7 години

Многознайко, ти някога поражения от изстрел (ДА ИЗСТРЕЛ СЕ НАРИЧА !) с газов или халосен патрон виждал ли си ??? То и за АК има халосни патрони, само дето ако си достатъчно близо пред дулото ти гарантирам, че ще ти събират меките тъкани на лицето на метри от теб. Изстрелът с газов пистолет от близко също е напълно годен да обезобрази, ослепи, оглуши, а в определени случаи и да убие някого. Като само "пръска" газ, газовия пистолет, що не "напръскаш" в слепоочието с халосен патрон, хм ? Умник!

3

Azz

преди 7 години

точно на мене не ми обяснявай.Газовия пистолет е като спрея,като единствено формата му е като на истинско оръжие,като двете правят едно и също нещо-ПРЪСКАТ ГАЗ.Затова казах,че няма как да има СТРЕЛБА - трябва нещо да се ИЗСТРЕЛЯ,за да има такава.Питай някой друг с КНО да ти обясни,ако не вярваш,или просто не можеш да схванеш-потърси в Гугъл какво е "проектил" и КНО.*** на ръководни позиции в Бг няма смисъл да се коментират.

2

Azz

преди 7 години

"изстрел" с газов пистолет НЯМА! Изстел имат когато има проектил т.е. се ИЗСТРЕЛВА нещо.Газовия пистолет пръска газ-нищо повече.

1

Анонимен

преди 7 години

***, няма си боен, а само газов! Сигурно баща му е някой беден очилат инженер.