81

fsd

преди 7 години

Чета коментари и оставам с впечатлението, че ние българите сме твърде крайни по всеки въпрос. Коментиращите пишат така сякаш нещо зависи от нашата държава и нашето мнение. Оставете англичаните, те ще се оправят така или иначе, но ние затъваме постоянно. Политиците ни не ги бръснат за .., а в собствената си държава създават само мизерия. Специално англичаните винаги са работили против нашата държава и не знам защо ние трябва да ги мислим. Прочетете някои думи на Чърчил за нас и тогава говорете.

80

Аз

преди 7 години

На всички им е ясно, че и ние нямаме работа там, нали? Но се боят от поскъпване на самолетните им билети, готови за бягство!

79

Анонимен

преди 7 години

До Ха,ха,хаааааааа..."ПАУНДИ И ЛИРИ"не ти е лесно..

78

Многознайко

преди 7 години

До мдаНапротив, родът му е от Франция и името му е такова

77

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

АМИ .....ЧЕ АНГЛИЯ , НИКОГА НЕ Е БИЛА В ЕС----САМО ПОЛЗВАШЕ ОБЛАГИТЕ ОТ НЕГО !!!!!ТЕ ДАЖЕ И ЕВРОТО НЕ ИСКАХА------РАБОТЯТ СИ ОЩЕ В ПАУНДИ И ЛИРИ.....!!!ДА СИ ХОДЯТ ------ТАКА ПОНЕ НЯМА ДА ИМА ДВОЙНИ СТАНДАРТИ!!!!

76

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ОСВИРКАХА ФАРАЖ ---АМА ТОЯ НАГЛЕЦ СИ СТОИ ОЩЕ В БРЮКСЕЛ!!!СЪЩО---КАТО НАШИТЕ РУСОФИЛИ -----СЛАВЯТ РУСИЯ , АМА НЕ НАПУСКАТ БЪЛГАРИЯ !!ТИПИЧНО ----РУСКО-ЛЕВИЧАРСКО -КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕРА ------"РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ"!!!....И ДЪРТИТЕ ОТ АНГЛИЯ --ОЩЕ СИ МИСЛЯТ , ЧЕ ВСВ....НЕ Е СВЪРШИЛА!!

75

Анонимен

преди 7 години

В случая е прав. На всички им омръзна от политическия натиск. Виждате какво е в България, заради политическото налагане обвързано с финансови средства на сцената са най-големите *** и корупцията е на исторически най-високото си ниво. Повече търговия и бизнес и по-малко политика. Дъртия Юнкер да си събира багажа, да цуне Тиквата за последно и да си ходи.

74

Анонимен

преди 7 години

ЕС е тоталитарнаорганизация. Обещавам да поведа Франция по пътяна свободата, да живеят свободните народи,Великобритания и Франция, извика Льо Пен спротегнат във въздуха юмрук.------------------------------Yeeeeah !Vive La France!! Тия няма да се променят мадам Льо Пен, лъжат като ***, те всеки път обещават че ще правят реформи в ЕС и все си остават същите! Ако искаха да се променят, за 17 години все щяха да го направят (Фарадж от 17 год.иска излизане! По същите причини )Кой е истинският популист???

73

Анонимен

преди 7 години

Кадърните българи пак ще работят за некадърните англичани, само че вече ще става визи .А и за нас (българите) като европейци се променя важността на английския език, т.е. вече са важни и немския и френския език.Просто на английски много европейци ще отказват комуникация.А английския си остава задължителен заради това че е приет за основен език в комуникациите(компютрите) така че това да бъдем полиглоти вече не е препоръчително а задължително. може би пренебрегвам испанския и италианския лошо

72

Анонимен

преди 7 години

айде стига с тоя ЕС да си създадем Балкански и ония ще ни дишат прахта разбира се ние трябва да се разберем което е доказано е е много трудно почти невъзможно а колко хубаво би било да стане

71

Анонимен

преди 7 години

Страните в ЕС са по-скоро заложници, отколкото членки. Само Германия е облагодетелствана в рамките на военната си окупация. Само народ с независим дух може да си позволи такава крачка. Държавоподобни образувания като България ще напуснат този цирк последни.

70

Анонимен

преди 7 години

В речта си , между другите неприятни истини, Найжел Фараж казва -Огромното мнозинство от вас, драги колеги, не сте работили нито минута в частна фирма, в търговията, не сте създали нито едно работно място, винаги сте били политици или чиновнициАха, не е ли истина това ?

69

DreamTheater

преди 7 години

Некадърните англичани се страхуват много от кадърните българи.

68

big

преди 7 години

Ниската класа винаги се е любувала на измислени националистти , защото само там вижсат бъдещия си успех. Сидеров много го хвалихте преди 12 год , а къде е сега? Антиевропееца? Подсъдим.

67

acca

преди 7 години

88 , Ето ти справкаБългария 7,498.83 USD (2013) GDPМолдова 2,239.29 USD (2013) GDP

66

до 89

преди 7 години

е ..за сметка на това простоватите и пролетарски настроени байганьовци никога не са се интересували от заобикалящия ги свят..техния провинциален светоглед винаги им е помагал да възприемат лесно българската действителност.

65

мда

преди 7 години

Фараж е с иранско потекло, затова името му е такова. Онзи другия убавец, Борис Джонсън и той не е истински британец...затова ги е страх от източноевропейците.

64

Анонимен

преди 7 години

До до 8rabotih 6 god. vav Rusia sas Glav bolgar stroi.. parite bqha super..1200 dolara prea 97 god..na mesec...plashashe ZAPADNO SIBIRSKI GAS PROM...TUIMEN/Rusia/

63

Анонимен

преди 7 години

Много, много трудно е за интелигентните и красиви байганьовци да приемат резултата от свободното волеизявление на британците. Само за пет дни споменатите байганьовци бяха обзети от такава англофобия, каквато никога не е имало от края на Втората световна война до Brexit-референдума.

62

равносметка

преди 7 години

Старите британци живеят още в средата на 20 век, само че вече е 21. Когато са влезли в ЕС, в Саудитска Арабия са били още в палатки, Бразилия изнасяха само банани, а в Китай познаваха само колелото за придвижване...нещата отдавна не са такива и няма да се върнат. Нека над това се замислят и нашите *** дето живеят още със спомените за бай Тошо. Вижте Молдова къде е, ние ще сме по-зле от тях ако сме извън ЕС и НАТО. ЕС няма алтернатива, просто трябва да се промени изцяло.