12

krismin

преди 7 години

До Анонимен***11Иронично е, да защото може да затвори границите ама когато излезе от ЕС. А не бърза да го прави. А след 2 години, я камилата, я камиларя. И второ какво ще ги прави сега вече влезлите ***?

11

Анонимен

преди 7 години

ЩЕ ИМА ДА СЕ ДАВЯТ ИЗ ЛАМАНША.КОЙ ЩЕ ГИ ПУСНЕ НА ОСТРОВА?

10

Пак се изплискала Е.

преди 7 години

Тая кака пак пише поредните глупости, оформени като поредната поръчкова статия.Излизането на Великобритания от ЕС бе И заради това - да не се подчинява държавата на фелдфебелските команди на баба Меркел, която разпределя еднолично емигрантите в Европа, по план и заявка на САЩ.И не отговаря на истината изобщо, че хората не са наясно защо са гласували както са гласували на референдума. Нито пък за извизане от ЕТ са гласували само старите и необразованите. Това са националистите и патриотите.

9

Анонимен

преди 7 години

Дори само тази статия показва какъв жабуняк всъщност е ЗАП. Европа. Британците искат да се отърват от ЕС, за членството си в който плащат невероятни суми, Франция вместо да прояви разбиране е готова да им подлее вода с каквото може; вместо да изпратят мигрантите вкъщи или в Африка например, те ги държат в Кале с празни обещания; като ги държат да им поемат издръжката, ама Аа, не, частни фондации да се оправят. Правозащитниците пък защитават само мигрантите, техните съграждани кучета ги яли

8

Анонимен

преди 7 години

Хахахаха, британците искаха да излязат от съюза главно заради мигрантите (поне такава беше основната риторика) и сега с излизането си ще получат точно това, откоето се страхуваха. Isn't ironic?--------------------------No it isn't : )Просто статията е rubbish Като независима вече от Евросъюза държава, Великобритания може да си затвори границите отвсякъде, в случай на неконтролируема мигрантска криза, никой не може да я задължава с мигрантски квоти и. т.н Ние да му мислим на континента!

7

Анонимен

преди 7 години

Защо Щатите не приемат бежанците от Африка?Да си ги вземат у тях, в домовете си.

6

USA

преди 7 години

back my many UK ;)+150%

5

Поканен от Меркел

преди 7 години

Уж били в силна позиция да прекъснат едностранно договора за бежанците,а два параграфа по-нататък май не били толкова смели,да не би британците да прекъснат всички останали договори с французите.Имате ли топки да направите нещо или скопените европетли само кукуригат?

4

Анонимен

преди 7 години

ИСКАМЕ ЕКШЪН А ЕКШЪН ЩЕ ИМА ЩОМ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НАПУСНЕ ЕС !!! ГАРАНТИРАНО!!ПЪРВО ЩЕ СЕ РАЗЦЕПИ НАЙ-МАЛКО НА ДВЕ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ! МОЖЕ ДА ИМА И ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ПОВРЕМЕ НА :)ЩЕ Е ВЕСЕЛБА ДАНО ДА ПОЧНЕ ПО-СКОРО!!!

3

PD

преди 7 години

Разбира се че могат, мигрантите, да наводнят Англия. За целта трябва само да преплуват Ламанша. Не че е невъзможно, Дори и един Българин го направи, но той е пич и се върна. И съм абсолютно убеден, че всички мигранти, които постигнат това умение, ще получат автоматично британски паспорт. Нека състезанието започне сега :-)

2

Анонимен

преди 7 години

Камерън вече ни похвали за телта по границата с Турция, така че може да почерпят опит. Ние няма да можем да им изпратим стари джипове, които не се ползват от армията, но те вече знаят как се пази граница. Да висим какво са научили от доктор Б.Б, защото навремето Маргарет Тачер беше защитила Ph.D при Дороти Ходжкин.

1

Анонимен

преди 7 години

Освен това, като паднат цените на имотите, нови стотици хиляди руснаци ще се преселят в Англия.