16

Питам!

преди 7 години

Кога най-после нашите евродепутати ще започнат да повтарят непрекъснато на заседанията на Европарламента, че у нас ромите са ПРИВИЛЕГИРОВАНИ и по този начин се дискриминира останалото население на България?!И че това е резултат от робското подчинение и непротивене, с което нашите управляващи изпълняват препоръките на ЕС и САЩ за толерантност спрямо ромската общност?Който евродепутат не желае да направи това, да се откаже от изборната си длъжност и на негово място да влезе друг, по-почтен!

15

анонимус

преди 7 години

Кое е вярно в статията-нищо ,и най-малко бройката на извънземните.Вече са 50% ,но е много стряскащо и ни щадят.

14

всички гледни точки

преди 7 години

Ще вземат те- само знаят да си правят вятър на устата! Франчулята пропищяха от шепа роми и ни ги върнаха, вие за 100-200хиляди говорите!

13

Анонимен

преди 7 години

а като ги интегрират какво ще станеее: сега без интеграция: безплатен ток, безплатна вода, няма данъци, няма закони за тях, безплатна медицинска помощ и безплатно пазаруване от магазините и домовете и т.н.

12

Анонимен

преди 7 години

Вземете тези нещастни същества и ги интегрирайте, образовайте и най-вече дайте социални помощи. Аз съм сигурен, че те ще ви се отблагодарят подобаващо! Успех и с мигрантите!

11

Анонимен

преди 7 години

Европейската сметна палата да си ги вземе ромите още сега в палатата ! Обещавам им, че след един час от сметната палатата ще остане само адреса.Интеграцията на роми е планиран начин за присвояване на пари. Парите от данъкоплатците по пътя към ромите, спират да си отпочинат в джоба на политиците. Задълбочен анализ показва, че парите в джобавете на политиците се стопяват.Ако питат мен, честно, по добре е да видим един новопостроен дворец на политик, отколкото миризливи ци.гански катакомби.

10

Анонимен

преди 7 години

"В Алеко Константиново пропищяха от ромски тормоз Побоите, заплахите, кражбите са ежедневие в селото"От Европейската (смет)на палата прочетоха ли това?

9

Анонимен

преди 7 години

Тия умници да дойдат да си вземат сто - двеста хиляди и да почнат да ги интегрират у тях, а ние ще вървим отзад и ще си записваме.

8

Анонимен

преди 7 години

До Ъ! 7Евросъюза :)

7

Ъ!

преди 7 години

И кой по-точно каза, че искаме да ги интегрираме?!

6

Анонимен

преди 7 години

такива статии трябва да се подминават, без да се четът

5

Може

преди 7 години

Може да се интегрират хора които искат да бъдат интегрирани, те сами се делят, защото винаги са се мислили за нещо повече от другите етноси. Кой им е виновен?

4

Анонимен

преди 7 години

Предлагам!Европейската сметна палата да ги приюти!! :-) :-)И да си ги интегрира на воля.

3

Цецо

преди 7 години

И да допълня... не виждам никаква дискриминация над тази етническа група у нас, а напротив, ползват се с всички преференции, които държавата дава, даже злоупотребяват активно с тях...

2

zeus

преди 7 години

В България дискриминирани са нормалните работещи българи, а не шведите!

1

Цецо

преди 7 години

Скоро ще станат най-голямото етническо мнозинство, мисля...