18

анонимен

преди 7 години

защо ни цитирате тези двамата те какво могат че да ни дават сьвети имаха вьзможностда се докажат бьлгария ги видя какво могат сега не желая да ги гледам и слушам

17

Анонимен

преди 7 години

"За да се оединим първо трябва да се разделим. - ЛенинЕ да де, само че империята на Ленин първо се обедини, пък после се разпадна.

16

чичко Ленин

преди 7 години

Всъщност е :"Преди да се обединим , трябва решително да се разграничим ". и е от 1900-та година.

15

Анонимен

преди 7 години

За да се олединим първо трябва да се разделимВ.И.Ленин

14

Анонимен

преди 7 години

крайно време е да се приключии с колониализима. Кралицата на Англия е крацица и на Уелс, Шотландия, Северна Ирландия, Канада и АВстралия. всички тези части нека се отделят и да си остане АНглия. А Руската Федерация да се отделят Дагестан, ОСетия, Чечения, хавказия и т.н. и да си остане Русия. Какви са тези ИМперии в 21 век? И тибет - от Китай?

13

Анонимен

преди 7 години

Всеки български цър.вул се почувства длъжен да се изкаже за Брекзита. Не си виждат наа.каните зад.ници, ами седнали да си врат клю.новете във въпроси, от които не разбират:))

12

ПРОПАГАНДА

преди 7 години

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ОТ НЯКОЛКО ДНИ РЕВЕТЕ НА ЧУЖДИЯ ГРОБ.АЗ МИСЛЯ, ЧЕ АНГЛИЧАНИТЕ СА УМНИ И ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ.П.П КОЛКОТО И ЗЛЕ ДА СТАНАТ ЩЕ СА ПО-ДОБРЕ ОТ НАС

11

Анонимен

преди 7 години

Крадците - милионери ни съветват! Боже, Боже! Що за наглост! Докъде я докарахме! Накараха необразованите да вземат връх и да загубят много хора вярата в най-смисленото обединение на Европа - Европейският съюз. Така е, когато алчността замъглява мозъка и те прави антисоциален!

10

до 9

преди 7 години

Защо да нямаме особено на Радев. Човека винаги говори смислени неща, само да има кой да вниква и да разсъждава.(ако желае де). Насила хубост не става.

9

NIKOLOV

преди 7 години

AMAN OT TAPI KOMENTARII ! SVETA NE ZAPOTSHVA OT DNES I NE SVARSHVA S NAS !!! PO OBRAZOVANITE SI SPOMNYAT KAK DRAPASHE TATSHAR ZA DA VLEZNAT V ES !!! SAMO NAMESTANA USA IM POMOGNA I DAJE PLUTCHIHA I NYAKOI PRIVILEGII !!! PROSTATCHITE I NEGRAMOTNITZITE V ANGLIA SMYATAT , TCHE BREXIT SHTE GI ZASHTITI OT KONKURENTZIYATA !!! SASHTOTO E I U NAS !!! NYAMA NATCHIN !!! SVETA E PALEN S KONKURENTZIYA I IZOLATZIYATA TE PRAVI PO NEKONKURENTEN I PO BEDEN !!!

8

Анонимен

преди 7 години

Светът хиляди години е бивял по един начин, но сега глобалистите ще ни побъркат с малоумното си облъчване! Стига! Не ви искаме мнението! Ясни сте!

7

Анонимен

преди 7 години

Как да имаш доверие на хора с имена Шмулева и Хванипагоразвей.

6

Kembri

преди 7 години

V prirodata prazno nema...uk izliza...turkiye i russia vlizat...:-):-):-):-) priznat griah polovin griah...dva pati priznat - prosteno...mir da ima...

5

Анонимен

преди 7 години

Муравей преди да стане министър на СДС работеше в счетоводството та ВМЕИ - Русе. Той не може да изказва компетентни мнения.

4

Анонимен

преди 7 години

Какви образовани, какви 5 лв. В България почтивсеки имаше достъп до висше образование по времето, когато трябваше да си партийно активен и когато партийния секретар колеше и бесеше. Сега минахме на капиталистическа вълна - аз съм глупав защото съм беден, но съм беден, защото съм глупав. Понеже от социалистическите принципи, само социалните премахнахте, не и без помощта на едно цветно население, сега нямате кой да ви работи. Хем да е много умен, но да е достатъчно глупав да ви работи за без пари.

3

Анонимен

преди 7 години

Хайде некадърниците и хрантутниците да престанат да плачат на чужди гробища! Всяка държава си решава какво да прави. Да му мислим ние и такива бедняци като нас. Много им се иска да си отмъстят на Англия. Злобеят, защото съюзът ще трябва доста да свие прахосването на пари и огромната клати..рска бюрокрация,така че се налага краденето да намалее. А Англия ще се оправи! Не я мислете нея!

2

Анонимен

преди 7 години

Вече стават смешни опитите да промивате мозиците на хората. По скоро резултата от Brexit е ЗА ЕС -ТРАГЕДИЯ , ЗА БРИТАНИЯ - СВОБОДА

1

Анонимен

преди 7 години

Когато средствата за производство и природните богатства са концентрирани в ръцете на 3% от населението ще има ли обединение и под кое знаме?