6

един които е бил

преди 7 години

Самият факт, че част от тук пишещите си представят казармата като затвор, а не я приемат като дълг, представят си полу голи мъже и т.н, говори достатъчно красноречиво. А иначе за грузягите мога само да кажа, че са слагачи на ФАЩ. Обличат ги, оборудват ги и ги обучават по техен тертип, след което ги пращат там където самите те не искат да бъдат. В Афганистан службата им е в южната провинция Хелманд на границата с Пакистан. Жертвите са стотици.

5

Анонимен

преди 7 години

Какви полуголи мъже бе шестия?Това ли сънувааш? В затвора има, но в казармите има мъже, не мъжки пyтки като тебе.***.

4

Анонимен

преди 7 години

4 - Искаш да кажеш, че задължителното прекарване на време в една стая с множество полу-голи мъже (каквото е казармата) те прави хетеросексуален?Я хубаво си помисли!

3

да

преди 7 години

Това показва че измислената заплаха от Русия е лъжа.....

2

БНА

преди 7 години

Липсата на военна подготовка е правопропорционална на размера на пeдepacтИятa. Всички *** трябва да се избивaт като бecни пceтa. Систематично и без милост. Който от тях иска да живее-с оръжие в ръка и на първа линия.

1

Анонимен

преди 7 години

До кръпелКогато само заради това, че си се родил мъж държавата те наказва с напр. две години лишаване от свобода /казарма/ за този период си лишен от възможноста да общуваш с жени. В масовия случай ставаш обикновен онанист, но не са редки случаите на хомосексуални контакти. От древноста хомосексуализма масово се е практикувал във войската.