4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1Много си прав. Сетих се за една случка пак в Синеморец, преди няколко години на южния плаж на селото. Спускам се по стръмното с колата към плажа, стигам до полянката и спирам до дърветата. Идва един *** и ми иска 2 лева. Питам го аз защо ще му давам 2 лв. и той ми обяснява, че това било паркинг и даже имало и табела.И знаетели какво представлява табелата - купчина камъни, около 50см. висока и на нея е подпрян с друг камък картон с надпис " паркинг". Не му дадох 2 лв.

3

Анонимен

преди 7 години

Аборигенска работа!На времето всички станаха "бизнесмени" с *** и кюлоти от от Турция,всеки гараж се превърна в "бизнес център" и отрепките решиха,че са хванали господ за шлифера.Ядене,пиене,пъчене и перчене, скатаване на данъци,ама елате ги вижте сега-жалки мишоци,нямащи 5 лв. в джоба,сърдити че нямали трудов стаж за пенсия и животът им бил труден!Та и с тия селяци ще е така.........

2

Анонимен

преди 7 години

Е**8аси икономиката: паркинги, хазарт и пицарии... А преди ЕС имахме заводи

1

Анонимен

преди 7 години

Малииииии! . Голям бинес с платени паркинги, икономиката на БГ скача съсъ светлинни години в бъдещето. Защо като са предприемчиви не направят фабрика да откфият 1000 работни места а правят паркинзи?. Демократично пропаднала държава и мошенници наричани бизнесмени.