28

Наблюдател

преди 7 години

Какво занимавате цялата държава с тоя непрокопсаник? Каквото търсил, такова намерил.Колко майки е почернил и колко човещки живота е погубил?Да върви където му видят очите, дори да е на оня свят!

27

Цветанка

преди 7 години

Да бъде проклет тоя *** и всички които го закрилят!!!

26

Анонимен

преди 7 години

Явно все пак има някаква справедливост на този свят!Дано този изверг да се мъчи поне 10-тина години преди да умре.Нека ходи с тръби в оная си работа с години и всяко ходене по нужда да му е болезнено изпитание.Пожелавам същото "щастие" да сполети и други наркобосове и престъпници.

25

нзок

преди 7 години

молба до всички български майкимили майки дарете кръв безвъзмездно за Митю за да може като излезе да разпалче не само вас ами и вашите майки

24

Анонимен

преди 7 години

Дано има още множество други проблеми този човешки ***! Да влачи огромно страдание, такова, каквото е причинявал на хиляди хора. И му пожелавам поне по десет клизми дневно. Да му разхлабят хубавичко входа към килерчето!

23

Я па тоя

преди 7 години

Калинчо то и вие като се съберете повечко сте големи ербапи ,ама един по един сте мишки които всеки може да утрепе. Я си напиши егн и адрес, какво е това Калин Александров.. Такива в България поне 500 има...

22

Калинка

преди 7 години

Така и така го оперират да вземат и мозък да му присадят.

21

Александър Калинов

преди 7 години

Този ловец на рапани не е унищожен съвсем сексуално,защото ще може да прави фелацио на дружката си Калин Александров.

20

Калин Александров

преди 7 години

Пишете глупости!Защо не излизате с имената си?*** страхливи!!!Пожелавам му здраве!

19

Анонимен

преди 7 години

Дано попадне на онази сестра, която бие новородени. Да му начупи ококорената кратуна и да се свърши с мъките му. Само незнам всички клесавци на държавна служба, които са на хранилка при него, какво ще правят.

18

пипи

преди 7 години

Сведенията за тази персона бяха молко оскъдни тези дни, добре е да информирате своевременно. А за настаняването - направо в Бояна да си е до главатаря.

17

Дедо Гого

преди 7 години

До Незабравка : Може би отговорът се крие в това - чия собственост са телевизиите и вестниците...

16

Анонимен

преди 7 години

Po dobre da se opravi zashtoto e BG,inak moje da e Halil,Ahmed,Rusnak,Armenec....po dobre da e BG!!!!!!!Dano se opravi.

15

Анонимен

преди 7 години

най-добре е да му го отрежат ,за да няма урологичен проблем....да му направят пластика и да го превърнат в жена...ще стане Митка очите и ще може да си ги гримира....и без тома доходите му секнаха и ще може да се пуска като травестит или направо като жена...заслужава си го този нагъл и хитър бандит....кой знае колко съдби е опропастил....нека да се мъчи да края на дните си.....

14

Анонимен

преди 7 години

Горкият! Не може да пи.кае :(

13

ЛУПО

преди 7 години

ГОЛЯМО САЧИНЕНИЕ

12

Дрико яхатана

преди 7 години

Нека да го преместят там където ще получи по-добро лечение. Недейте да злорадствате, дано скоро Митьо Очите да се оправи. Държавата ни следва да положи най-добрите си грижи, и това не е нещо лошо. Нека да покажем на света че и нашето здравеопазване е на световно ниво.

11

Анонимен

преди 7 години

Е браво браво, какво да ни занимават с глупости с някаква гимнастичка там дето прославила България. Да дават за очите очите, това е по интересно. Ще се оправи ли горкия човечец, че тези мафиоти дето го простреляха трябва да г обесят. Горкия г-н Очи :(

10

Анонимен

преди 7 години

големи грижи,явно е много ценнен за висшият ешалон

9

Анонимен

преди 7 години

Абе Нобелов лауреат да беше нямаше да е толко обгрижван. Кой плаща за целокупното лечение, а ?