81

Владо

преди 7 години

Ех, кога ще ги стигнем исландците ?! Хората си имат 23-*** банкери в затвора ...

80

Анонимен

преди 7 години

Red e na France da izhvur4i - kazvam go na seriozno .

79

BREXIT

преди 7 години

Сигторсон сектирдоса ингилизите BREXIT

78

кака

преди 7 години

Умен футбол от интелигентни футболисти, а не некви наредени ритнитопковци с големи претенции и сметкси.

77

Нищо, бе

преди 7 години

Нищо, те събират подписка да преиграят мача.

76

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 76Лошото е че такова ДУПЕРАСЛО като тебе умирисва с плитките си умозрения форума, а Франция не я мисли,*** е във вашата свинеферма, ръчни майка си да почисти панелката! Това не са ти дърварите от Ънглия. Няма да имат никакви проблеми срещу исландците. А ти ще гледаш какво се случва като пребозало теле!

75

@Контраф...Антиконти

преди 7 години

Вчера ти казах бре , макаронаджиите Рома Адзуре с тоя футбол ще ги качи Чичо Хайц на трамвай номер 3 бре , може и на тролейбус номер 4 бре , за резила става въпрос бре , чичо ти Хайц играе сериозен , мъжки футбол бре , не манекенски истории бре , Буфонажа че вади топката от тролей номер 4 бре , Рома Ексит ще стаа бре , Ицеландия шампион бре , Ицеландия наказва сите готованци на еврото бе , Ицеландия колко Пловдив *** бие като плевенски *** френски барети , те у потура люлински бре !

74

До 55

преди 7 години

Скандинавските страни не са заселени от британци, а от германски племена. Браво, едно голямо браво. Смачкаха инхлизите.

73

Анонимен

преди 7 години

ХЕм хубави, хем интелигентни. Исландците показаха футбол, който скоро не сме гледали. С разум, не с мускули. Истинско удоволствие беше да ги гледам как си играят на Пиян морков с англетата. Но поне беше джентълменски мачът.Пък и имената им хубави на ледените - все на -сон завършват.

72

Анонимен

преди 7 години

Английското разбиране за футбола - много търчане и безцелно блъскане на топката, претърпя пълен провал. Друго си е като срещу теб има прилично подреден отбор. А ако имаха малко повече късмет, исландците можеше и повече да им вкарат.

71

Фиорентина

преди 7 години

Контрфалца сещам се за кой полуфинал ме чакаш Италия-Франция но по-добре си дръж тогава за червените дяволи и остави адзурите да се саморазправят и с домакина. Чай ме направо на финала Белгия-Италия

70

British

преди 7 години

Какво става ? Вече над 3 милиона са подписали петицията за нов мач с Исландия.

69

а ние къде сме

преди 7 години

Майтапите с брекзит са нормални. Но Исландия също не е член на ЕС. Това не им пречи да имат висок стандарт и добра социална политика. БВП 54 000$ на глава от населението. Безработица 2%, средна заплата 3700 евро. Също така е от малкото страни на континента, в които доходите нарастват. В много отношения исландците провеждат противоположна политика от тази, налагана в ЕС.

68

Анонимен

преди 7 години

Какво като са паднали? Да започват подписка за преиграване на мача. Не може 1/8 финал да се загуби само с 1 гол разлика.

67

11

преди 7 години

Голем смех.

66

Анонимен

преди 7 години

Исландците са ми вече толкова симпатични, че дори срещу нас да играят ще викам за тях.

65

Анонимен

преди 7 години

Исландия - Белгия е финала!

64

Анонимен

преди 7 години

Лошото е, че следващия мач е срещу Франция. И нали се сещате, че мафиотчето Платини и останалата шепа мафиоти няма да позволят на Исландия да бие домакина Франция в собствената им к*чина. Каквото и да стане.

63

ало боби ли е

преди 7 години

Нашия председател на БФС дали си води записки ,как държава без футболно първенство гази като валяк .

62

Анонимен

преди 7 години

Англия НЕ МОЖЕ да отпадне току така. Моля онлайн петиция да се преиграе мача. Какви са тия работи да излиза от първенството.