281

РУСИЯ ВЕЛИКАН

преди 7 години

Е извиняваш се. нека америка те спасява сега, ама виждаш дебелия.стана за резила мустак. Вова за нула време ще ги изчисти. А ОНЯ ЛИЛИПУТ КЪДЕ СЕ СКРИ?

280

Дежавю

преди 7 години

"#извини се бе"!

279

Pxhaxhaxhaxhaxha

преди 7 години

SMQX V ZALATA PXHAXHAXHAXHA NIKAKVO IZVINENIE NQMA ERDOGAN NE SE E IZVINQVAL NA PUTIN, TOVA SA RUSKO EVROPEISKI PROPAGANDI VSICHKI TEZI LUJI DETO PISHAT ZA IZVINQVANETO NE E VERNO LUJA E !!!!!

278

Анонимен

преди 7 години

В ЧЕТВЪРТУК СА СИ УГОВОРИЛИ СРЕЩА :)))))))ТЕ ЖИВЕЯТ В ДРУГ СВЯТ, НЕ СА МИЖИТУРКИ :))))))ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААААААААААААААААААА

277

Уилли

преди 7 години

Никакво извинение няма! Няма и за какво! Турция опроверга появилите се съобщения за някакво извинение.

276

Анонимен

преди 7 години

28 юни Анкара е готова да компенсира Москва за загубата на Су-24, заяви премиерът на Турция Бинали Йълдъръм. По- рано президентът Реджеп Ердоган заяви за готовността си към всяка инициатива за облекчаване болката и тежестта от нанесените вреди. Турската пхрокуратура е възобновила делото спрямо Алпарслан Челик, ръководил въоръжената група на Сивите вълци/Боз курт/, извършили убийството на руския летец, съобщава агенция Ройтерс, позоваваща се на турски чиновник..

275

Евтин трик

преди 7 години

Компенсация от няколко милиона долара за убития подло летец, 20 милиона за самолета, убиецът в Москва. Тогава ще има място за размисъл на руснаците.

274

Нико

преди 7 години

Някой дали вярва че ердоган ей така сваля самолета на руснаците? Сценария е пресметнат от друго място с цел русия да отговори и да започне война м-ду нато и русия сега когато не се случи турция увисна със санкции от русия европа ги мори с визите кюрдите се активизираха не без някоя помощ още и атентатите из турция та положението на феса не е за завиждане

273

Дедо Гого

преди 7 години

Абе, Ердоганоглу, съболезнования се изказват максимум 40 дни след смъртта. Или видя дебелия с катастрофата по курортите и се изметна, като мокра дъска...Лани баба пръднала - сега и замирисало !

272

Анонимен

преди 7 години

И като чета разнопосочните опити за търсене да се хванат нещо срещу Русия, личи че зелените *** са изпаднали в паника :)

271

хохолите капут

преди 7 години

До Анонимен 416украйна? няма такава държава

270

Анонимен

преди 7 години

Не Ердожан грябва да се извинява , а Путин че многократно нарушаваше дъздушните граници на Турция и десетки други държави с БОЙНИ САМОЛЕТИ,КОЕТО СЕ ТЪЛКУВА КАТО НАПАДЕНИЕ!!!

269

Анонимен

преди 7 години

Дори когато се извинява, пак лъже... Нямали никога желание и намерение, но пък дебнали да изпълнят задължение. То звучи като извинявай, че малко съм те убил, ама това ми е работа.

268

Брахим Бей

преди 7 години

Ердоган Хан е стара лисица. Май ще иска да си върнем Кримското ханство е на Турция не на Русия. И Путин кога ще се измини за свалените пътнически самолети.

267

Анонимен

преди 7 години

Време е и другарят Плевнелиев да се извини.Не на Братята Руснаци, те за нищо го нямат, а и не само те.На БЪЛГАРИТЕ да се извини, че иска да ни скара с БРАТУШКИТЕ.

266

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Извинението Е НЕправилно защо :- "Ердоган уверява, че Анкара никога не е имала желание и намерение да свали руския самолет." Е като бял ден е ясно че точно това са искали.И вместо просто да се обосноват на страховете и преценките ТЕ - не имали намерение.Освен всичо друго продължават да наливат оръжие и терористи по границата.Така човек НЕ СЕ РАЗКАЙВА , а промълвява желаното през зъби !

265

Анонимен

преди 7 години

Тук не пише нищо че туркия се съгласи да изплати обещетение на семейството на убития от тях пилот, както и за заплащането на унищожения изтребител! Ясно е че ердоган лази пред Путин!

264

Анонимен

преди 7 години

Че къде в писмото се споменава "извинявай Путин"???? Ердоган се извинява на семейството на загиналото момче и съжалява че е загинало по заповед на комплексираното жуже. Че кой е Путин та Ердоган да му се извинява че е пратил на смър млади мочета за да си гради политическата кариера като нахлуват в чужда държава с боен самолет.

263

Анонимен

преди 7 години

Е, Турция се извинява на Русия. Русия кога ще се извини на Украйна?

262

Новината

преди 7 години

"Ердоган към Москва за сваления Су: Извинете!"Нищо подобно!!!!Извинението и съжалението е към родителите на пилота , а не към Москва или Путин.Пилота е действал по заповеди.Това че Москва и пропагандата и извъртат нещата, означава че точно Москва иска вече да подобри отношенията си с Турция защото няма въздух вече.