31

визивизи

преди 7 години

А по пътя до самолета от втория brexit визи взеха ли си?Ако не са, ще трябва да платят глоба, и то голяма.А глобата се казва: BREXIT!

30

Хихи

преди 7 години

Не Източна Европа влошава Англия, напротив, влошават я индийците и пакистанците, но те нищо не могат да кажат ( разбира се, някои такива са по-умни от англетата), защото винаги са крали и все още крадат от Индия. Но не само те ги влошават. Англетата си се влошават и сами, с тъпотата си. Фараш си намерил кого да обвинява!

29

Кикхерта Котгарт

преди 7 години

Brexit не влоши Европа, а я подобри.

28

Кикхерта Котгарт

преди 7 години

Не разбирам просто немците какво са виновни за brexit и какво общо има това което дрънкат англичаните, че въпреки, че кралицата е от Кобур Гота, нямало да забрави бомбандировките над Лондон. То по тази логика и ние няма да забравиме КОЙ е давал оръжия на Османската империя да ни атакуват, кой е бомбандирал София, при ословие, че България и веднъж не е дала дори оръжие на немците. И хайде стига с тая Втора Световна. Немците вече си взеха поука.

27

ИСЛАНДИЯ!!!

преди 7 години

Да, сигурно и за brexit българите и румънците са им виновни.

26

Исландофил

преди 7 години

Самонахендриха си се с тоя Brexit.Така им се пада.Стига толкова привилегии за Великобритания, че вече ми дойде догуша от такива. Никога не съм разбирала какво правят в ЕС.Няма логика, една изкукала кралица да управлява републики и едни генетично извратени англета да се опитват да изнудват ЕС. Лирата трябва да спадне на нивото на лев. Ще бъде страхотно когато Шотландия, Северна Ирландия и о. Гибралтар излезнат от Великобритания.

25

Анонимен

преди 7 години

или пример за това как не трябва да се действа пребързано без да знаеш какво правиш пък после да питаш за какво става дума

24

Анонимен

преди 7 години

Koraba potava... GB vinagi shte ima privilegii, vatre ili van ot EU...A nie vinagi shte sme nai otzad..Zaradi NASHTE POLITICI !!!42667

23

Пешо

преди 7 години

Къде го сега техния Роско да се сопне - "колко пъти да гласуваме за електронното гласуване" и да ги даде на конституционен съд?!? Т.е. "Колко референдума по един и същи въпрос?!?Изводът за съжаление е, че тези дето се пъчат да ни учат нас на демокрация всъщност са демократи само когато им е изгодно. Иначе са си баш пустиняци, склонни на "избори до дупка", или поне докато не им паснат резултатите!

22

случайно преминаващ

преди 7 години

Само наивници могат мислят за оставане на ЮК в ЕС. Камеран отлага преговорите с цел успокояване на напрежението вътре в страната и запазване на несигурността в самия ЕС. Англичаните се измъкнаха на време и с финес. Другото е цирк. Брекзит катализира процесите и скоро ще разберем истинските цели на финансистите, които стоят зад проекта ЕС. Най-важното е, какви са идеите им за апатична, обедняла, объркана, смалила се до неузнаваемост България.

21

86,

преди 7 години

Точно! Щях да кажа Евала, обаче не обичам турски чуждици. Каквито и сътресения да претърпят в краткосрочен или дългосрочен план, те ще се справят и накрая ще се изправят отново като един Лъв в Европа, а бюрократите от Брюксел ще реват на умряло, че ако вземе някой да се разрови за корупция.и далавери в този измислен съюз (и инициативата пак може да дойде от острова! ), доста еврокомисари може бъдат обесени от избирателите им! То там се граби с милиарди и се перат едни пари -бедна ни е фантазията!! Ей за т'ва британците ги презират и казаха Bye! Втори реф. няма да има 100%

20

Анонимен

преди 7 години

И по моето скромно мнение Англия е еталон за държава.

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 86 ЗОМБИ де ги ВИДЯ тея бедни КОМУНИСТИ хретин А?

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 84Нищо не са си вкарали англичаните ами го вкараха на вашите крадливи политици комунисти.Англичаните просто се гнусят да седят в Брюксел до гербаджии, бесепари и депесари и други агенти на МоскваХич не подценявай една от най-развитите нации в политическо отношение.Нито политиците им. Нито разузнаването им.Винаги са с много гърди пред събитията. И нищо не може да ги изненада. Велика нация са от хилядолетия. И не те , а тарикатите намърдали се в ЕС ще съжаляват-Regret

17

Ванга

преди 7 години

Нищо не може да спре брексита. Не ревете.И Шотландия не може.Свиквайте.Ако нещо такова се случи в Русия, Путин може да го спре обаче. Знаете как.Молете се и друга държава от ЕС с добра икономика да не последва брексита.Че тогава този ЕС ще се рападне и ще се образува нов, без сегашните навлеци в ЕС дето си любят Путин когато съгреши дори

16

Анонимен

преди 7 години

почнаха се глупости на търкалета; - абе или, или. кой ви кара да правите въобще референдума да си вкарвате таралеж в гащите. това беше възможно най-глупавата инициатива на острова. ама нали трябва да се правят винаги на интересни англичаните сами си го вкараха. - вссякакви английски мъдреци, мислители, перове, сърове и всякакви други тиквеници.

15

Анонимен

преди 7 години

Koraba potava... GB vinagi shte ima privilegii, vatre ili van ot EU...A nie vinagi shte sme nai otzad..Zaradi NASHTE POLITICI !!!

14

Euroexit

преди 7 години

Brexit на Англия и от Евро 2016. Goodbye UK.

13

излизам

преди 7 години

Айде, Англия изпадна отвсякъде. Викингите я изхвърлиха и от Евро 2016.

12

Джони Уолкър

преди 7 години

Както се казва " Хем им се иска, хем не им стиска" !