30

Анонимен

преди 7 години

Жолио-Кюри - най-богатите дилъри

29

,

преди 7 години

Психичноболното да се вкара в трудо възпитателно училище , след което да лежи присъда за опит за убийство , след като излезе да се наблюдава от МВР , както се процедира в САЩ , нали те са ни пътеводна светлина !?

28

хаха

преди 7 години

До ГламавПрочети заглавието "... И Димитър наръга Кристиян"

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20Дюд, в много голЕма грешка си и за 89-та и 78-*** години. Цитираш фриволно и дати и събития, които не само могат да се проверят, но си измиваш и ръцете с прадядо си. За твое нещастие, и други са имали прадядовци и макар да не са толкова елитарни според теб, са наясно с историята, била тя родова или градска. Като толкова си раждан баш на жълтите павета, можеш ли да ми кажеш, къде е било първото игрище на Славия или поне на Левски, и как са се казвали тогава тия махали?

26

Гламав

преди 7 години

До Зорко око - Кристиян е наръгал Димитър бе ***. Зорко око без грам мозък у главата. Сто пъти питаш едно и също

25

az

преди 7 години

И Димитър наръга Кристиян в училище!Кристиян извадил сгъваем нож и наръгал опононента си, след което хукнал да бяга.не знам, но аз не разбрах кой на кого е бил гаже и кой кого е наръгал...забелязвам, че да си прочетете новинат апреди да я пуснете не ви е от любимите практики :)

24

Анонимен

преди 7 години

Тъпчовците *** се чудят вече какво да напишат...Големо важно,страшната новина!Едно време не пропускахме междучасие да се сбиеме и то по няколко пъти,но неизвестно защо никой не съобщаваше по радиото,даже и по вестниците не пишеха за нас..:)))

23

Директорът

преди 7 години

Ако го бяха пребили навременямаше да вади нож.При Тодор Живков директорът беше шерифи нямаше психоложки.Едно посещение в директорската стая и един удар с връзка ключове по главатаи после е нов човек прилежен ученик за пример с върга на главата

22

М-р Бийн

преди 7 години

Евроатлантически ценности , търпимост , толерантност , тангенти , дъги , зали , асфалт , Герб , хора.....? Хора? Това какво беше??? За матрял знам!

21

Питащ

преди 7 години

Някой да е учил по история за войната в дъното на която стои ЕЛЕНА от ТРОЯ? Нищо ново под слънцето. Но по добре бой с юмруци отколкото с хладни оръжия!

20

Анонимен

преди 7 години

Училището е в махалата само да спомена. Правете си изводите.

19

мъж

преди 7 години

От зората на историята мъжете са се били и трепали заради жени. Това, че сега имаме течашта вода в домовете си, електричество, телевизия, ИН, автомобили, не променя същОт зората на историята мъжете сме се били и трепали заради жени. Това, че имаме течашта вода, електричество, телевизия и ИН, не променя съществено човешката природа. На мен лично ми се е случвало да влизам в конфликти или физически сблъсъци заради жена. Ако на някой мъж това не му се е случвало, явно не си пада по ожени.

18

Бо-о-же...

преди 7 години

'Ората се бият за жени от както свят светува, даже романи пишат за това...

17

Анонимен

преди 7 години

Виждам, че психоложката Анет Маринова си е свършила блестящо работата..

16

ined

преди 7 години

Някой ще обяснили как кого наръгал, че нищо не разбрах от тая каша

15

Анонимен

преди 7 години

Така е. И без това няма жени.

14

анонимен

преди 7 години

Така и не разбрах кой кого е наръгал.В заглавието Димитър наръгал Кристиян,а по-долу Кристиян наръгал опонента си и хукнал да бяга.Е и в двата случая има наръган,а това не е добре.Дано пострадалият се оправи,и да разберат,че е глупаво да се избиват за едно момиче.

13

Анонимен

преди 7 години

Лошо домашно възпитание. Това е. Каквито родителите - такива и децата. Няма това онова. Има изключения но са много малко на фона на лошото възпитание.

12

Задача

преди 7 години

Или аз не разбирам нещо или тук има яко неточности и разминаване в детайла :) "16-годишен ученик рани с нож 17-годишен""17-годишният Кристиян Стефанов звънял многократно на приятелката на Димитър Икономов""Кристиян извадил сгъваем нож и наръгал опононента си"В задачата се пита на колко години е раненият ученик?

11

T

преди 7 години

Какво им става на тия деца, бе... Родители, обръщайте внимание на пишлеметата си, че заради некадърни родители като вас света е такова кофти място за живеене. Аман от простотия!!!!!