67

Ангел

преди 7 години

Стига с тези чужди Инвеститори бе Плевняя.Пращай Български такива във Франция .Българския Бизнес трябва да се развива от Българи .Стига са ни ограбвали !!!!!

66

Анонимен

преди 7 години

Това е характерна усмивка при т.нар.еуфорична фаза при биполярното разстройство.При маниакално-депресивната фаза освен че реве публично, държавната ни глава халюцинира как Путин напада България и национализира палатите и милионите на главата, пък главата побеждава руската армия с двата самолета и единия хеликоптер, с който разполага могъщата ни армия.Въобще това си е тежка болест, трябва спешно да се вземат мерки.

65

Анонимен

преди 7 години

Беше комсомолец тоя, ся е капиталист и ще напада Русия с плуване, самостоятелно, със сал.Може и с хвърчило, негова си работа...

64

Анонимен

преди 7 години

ограбване на страната ни

63

Анонимен

преди 7 години

Опасно е за народа, когато някой с психични проблеми е начело на армията...

62

Анонимен

преди 7 години

Прочетете коментар номер 10.Явно умен човек го е написал.

61

Анонимен

преди 7 години

Сега вече разбирам защо Юлиана не пожела да застане до това нищожество! Синчето му умря, а той продължава да се хили като ненормален и да прави бузи.

60

Българин

преди 7 години

Кога ще имаме наш си български президент? И кога ще има Bulexit? Какво трябва да се случи в България за да видят всички че ЕС е вреден за българите?

59

ДЦ§

преди 7 години

Сериалът с родния ни Мистър Бийн е пред закриване!

58

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен73 Колега по форум , подписвам се с двете ръце, под това, което си казал! Кратко, точно и ясно, просто няма какво да се добави повече!

57

Един от Северозапада

преди 7 години

До Майтапчия Колега по форум, аз няма да питам, като един телевиционен герой:"Абе, къде е батко???", но бих попитал:Абе, какво стана със санирането???Преди време и на лягане и на ставане ни проглуши ушите с това, но народа май не се върза?Абе, кога ще има мобилизация, да копаем окопи по плажната ивица, че Русия ни напада??? Нали това постоянно повтаря?Абе, в коя паралелна вселена живеете всичките?????

56

Анонимен

преди 7 години

До 75 -Няма представа.

55

Мишо

преди 7 години

Този човек има ли представа на коя планета е?!

54

Майтапчия

преди 7 години

Чувствам как Плевналиев ще се сдобие с още един прякор-Роско Аутосорсинга...Прилича на китайска играчка,дето повтаря няколко заучени фрази докато и паднат батериите или изпуши.Още 6 месеца-ще го изтърпим.

53

Анонимен

преди 7 години

Боже, вижте го тоя, с какъв вид, за какво моли да ни харесат?! За аутосорсинг, Боже! За мижави, нископечеливши, нискоквалифицирани, слугински дейности и производства!!! Ние, които имахме тежка индустрия, електроника, машиностроене, висококвалифицирана работна сила, наука... Точно тоя, благодарение на подобни на него, разпродали за стотинки и дори оставили просто да рухне икономиката ни, моли за слугинаж!!!

52

на Тръмп сина му

преди 7 години

в кой дом/държава се е чуло и видяло да се $внася$ повече отколкото се $изнася$ - и баланса да е плюс!?! - Ами няма такова място...И к'ви инвестиции к'ви пет лева, като гурбедчийте внасят в БГ повече от всичките ви прехвалени инвеститори? А иначе заради подобни колониалисти чак и законя си изменяме, че и на франсе-амбасадор се отчитаме...Жалки хора водят народани... дребни душички - без дълг, чест, морал...!

51

cat

преди 7 години

Продажник!То голяма професия е да вдигаш телефона.

50

на Тръмп сина му

преди 7 години

Да ги таковам в *** глави, тия политици на прехода (синове на кумунисти)!Това ли ви е най-големият успех за 25г. "аутсорсинг" - 50 компютъра, офис помещение и заплати по 500лв... То големи инвестиции голямо нещо!Няма заводи, няма фабрики, няма земеделие... АУТСОРСИНГА му е майката

49

Анонимен

преди 7 години

БГ нацията тотално изтрещя от безпаричие, без работа, без възпитание и изобщо от безцелно съществуване

48

Магнат

преди 7 години

Плевньо, да земем тебе да те аутсорснем за някой работлив индиец на четвъртин надница.