8

one

преди 7 години

ккаво сте се хванали с тия краставици и банани- ок звучи найстина не много важноа аз роуминга кво ще кажетея с бг карта отидете в сръбско и си поствайте във Фейсбука да видим сметката, или липсата на визи и само с лична карта- колко по -удобно е

7

777

преди 7 години

ПЪК И ЩЕ МОГАТ ДА СИ ЯДАТ КРИВИ КРАСТАВИЦИ НА ПОРАЗИЯ

6

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 5Те това същото вече цели две години го твърдят руснаците, относно европейските санкции.И го доказаха като за миналата година изнесоха и продадоха хранителни продукти за $20 млрд.и за какво реват срещу санкциите тогава? Нека искат още повече :)

5

Анонимен

преди 7 години

Лирата пада яко надолу, нека!

4

Анонимен

преди 7 години

ми що тогава оня неpeз с джиповете за българската "армия" ревеше, че Путин щял да се радва на Брекзит, като е толкова хубаво и за ЕС и за Англия?

3

Анонимен

преди 7 години

"Всяка криза поражда нови възможности"=============Те това същото вече цели две години го твърдят руснаците, относно европейските санкции.И го доказаха като за миналата година изнесоха и продадоха хранителни продукти за $20 млрд.

2

Анонимен

преди 7 години

Putin,NYMA KAK VECHE DA SE RADVA. MNOGO PARI POTROSHI ,A EVEKT RAVEN NA 0.0000'. KUDE GO CHUKASH, KUDE SE PUKA.

1

Анонимен

преди 7 години

ЕС е раздута до безобразие институция, която е стигнала до там, че се занимава с формата на бананите и краставиците. Ако не се промени е обречена на провал.