15

Анонимен

преди 7 години

"Служителите в заведението коментираха, че всички те са били разочаровани от изхода на референдума за излизане на Великобритания от ЕС."***. Като ви кажат по-нататъка "Ами не ви искам вас за работници щото искате по 15 паунда на ча пък *** работят и за 5 ще ви уврът тиквите.

14

+

преди 7 години

1/3 от лондончани са ***, араби и индийци. Естествено е да искат да остана в EU. Вижте им кмета. Белите хора кучета ги яли.

13

СъдЗаПутин

преди 7 години

В момента става точно обратното на това което се надяваха Сидеровите рубладжии. Цяла европа се сплотява. Испанските изборни резултати го показват. Дори във Великобритания хората вече осъзнават каква простотия извършиха и петицията за нов референдум има вече 3700000 подписа и се увеличават със 100 в секунда!!!! Путин не успя за пореден път да препъне Европа.

12

много смешно

преди 7 години

България е страната с една от "най-силните икономики" в света!

11

Анонимен

преди 7 години

Евро ид.иотите явно не осъзнават, че с масираната медийна антикампания срещу Великобритания унищожават и малкия шанс британците да си променят мнението. Тази атака по-скоро предизвиква още по-голямо отвращение към ЕС и затвърждава впечатленията на британците.

10

EU

преди 7 години

= фондове за батко и братко и третокачествен асфалт за народа. Разбира се, че ще пищят хрантутниците колко е зле извън EU.

9

Анонимен

преди 7 години

Интересно е човек да наблюдава как "голямото европейско семейство" като глутница хиени напада членка само защото има различно мнение, включвайки и медиите към атаката, с подбрани статии обслужващи брюкселската доктрина.

8

Безпристрастен

преди 7 години

Тук как може да напишеш че на закуска от 10 паунда , за гола вода и филия сух леб, биха завидяли и и българските пенсионери с по 130 лв пенсия?очевидно че това е игромна истина какво скоро ще се случи след Брекса, паунда няма да струва нищо това е посланието, ама явно , тук някои хора си идват с написани от друг писания

7

Анонимен

преди 7 години

Тъпите български русофили ако постват сега. Добре че са малко като процент в БГ и няма шанс българските народ да се подлъже като английския. Скоро ще реват за това решение но ще е добре да се види резултата, така никой повече няма да си помисли за излизане.

6

Агент Буда

преди 7 години

Платените гробарски *** даже и не знаят, че има пенсия от 130. Явно не го пише в инструкциите.

5

+

преди 7 години

Не лъжете гадни русофили, аз взимам пенсия 1500 евро и си ми е много добре, искам още Европа и гейове и американски танкове и ГМО. Вие си вървете в Русия щом искате нормален живот.

4

Анонимен

преди 7 години

Колко е минималната бе, лъжец ***? Да и се наслаждаваш докато си жив поне 100 г. без никакви други доходи и грантове.

3

Анонимен

преди 7 години

Нека да пада лирата, това е важното, че да може да се купува на 2 лева, па после да се стабилизират, да стане 3 кинта, да видите как ше дръпна с материала!

2

Анонимен

преди 7 години

Те добре го имат за хумористичен ракурс но да дойдат в тикволандия да видят че на това меню ще се радва много народ. Защото много от народа на тикволандия и това немогат да си го позволят със 130 лв. пенсия. Ако разберат че с 65 евро живеят хора в тикволандия цял месец сигурно ще се хванат за главата и ще бягат като *** от х.

1

+

преди 7 години

Който има акъл бяга от *** докато не е станала арабско гето.