14

Анонимен

преди 7 години

Очаквам британците да направят завой с обяснението, че са блокирани от ветото на Шотландия .и скането за повторен референдум...Иначе кашата и без това във вътрешен план е доста голяма и не вещае нищо добро. Натискът за бързо напускане от ЕС също ще ги накара да разберат, че повече игрички и извиване на ръце не може да има.

13

Евролюб

преди 7 години

До да питамЕврото няма да изчезне. По-скоро ЕС ще се свие до страните от еврозоната. Останалите ще се чувстват големи тарикати и ще преглъщат пред витрината на сладкарницата. Еврокомисарят за еврото от вчера отговоря и за финансовите пазари. Така че те ще се оправят, ние да му мислим

12

Излиза

преди 7 години

така че, ЕС всъщност са доволни от референдума , явно са били скритият му мотор...няма значение какви ги плещят "евролидерите". Най-после извадиха нещото от *** си.

11

Бай Иван

преди 7 години

Още не са подали заявление за напускане и тези ги загониха,

10

белгиеца

преди 7 години

Доналд Труск, Мартин Шулц и другите чиновници в брюксел треска ги тресе от страх за постовете си.

9

да питам

преди 7 години

след като се разпадне ес и еврото изчезне коя ще остане резервна валута ? мисля , че само долара...който ще се използва при международни операции , в които ще бъдат отпускани държавни заеми в това число и на България ? много ли са хората на които им харесва света и България да бъдат напълно зависими от щатите и ФЕД ???

8

Анонимен

преди 7 години

Волен продаде Бьлгария за няколко рубли!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Процедурата по излизане започва едва, след като Великобритания информира официално Съвета, че желае да напусне.--------------------------------------------------Това не е точно така, защото е само единият вариант. Вторият е свързан със ситуация, при която без да е налице заявено желание за напускане, страна-член се отстранява от съюза принудително. Предполагам, че към Великобритания ще се постъпи именно така, след като намеренията за безкрайно протакане от нейна страна се реализират!

6

Анонимен

преди 7 години

Да не бърза да си ходи, тъкмо ще е набрал инерция и може да поеме Финландия. :D

5

Анонимен

преди 7 години

Белгия най много цоца от съюза, затова изпращат пак защитник на статуткавото, добре че англичаните сами си печатат парите и не им пука за еврата като на гърците. Аста ла виста бейби!

4

Членска карта №7

преди 7 години

до 1Назло бабушке, отморожу себе уши!

3

Членска карта №7

преди 7 години

Белгия дори не е държава.... :-)Това някакво отмъщение на Ромпой ли е :-)

2

Анонимен

преди 7 години

Да им казва да си събират партакешите по-бързо и да се разкарат. До края на годината да сме ги забравили.

1

Анонимен

преди 7 години

А дано се откажат Англичаните за излизането им от Европейския сьюз на пук на сидер и тролската му кампания!