59

Анонимен

преди 7 години

Аре и ние, се сме последни.. Най-ще ми е кеф, като няма еврофондове за крадене, как ще се избият един-друг нашите политици-гепачи...

58

Анонимен

преди 7 години

Днес са Парламентарните избори в ИспанияМоже да стане за Чудо и ПриказЕВРОАТЛАНТИЧЕСКАТА ПРИКАЗКА на Другарите от Профкомитерна в Европейската комисия и ПарламентАко спечелят Социалистите или Националистите както и се очертава за в момента

57

Ахти Саари

преди 7 години

Финландия готви чушки - некъв като Воленчо събрал 10000 подписа и се дуе. Абсолютна деза от страна на днес.

56

Cartman

преди 7 години

До ивчоИ това по вина на ЕС ли е или е по вина на нашите бистри умове от прехода, от които все още не сме се изчистили, а оказва се, че много хора копнеят и да ни управляват тези умове от 90-те. Явно еб**ето тогава е взело, че му е харесало на тоя народ, че си ги иска пак!

55

Cartman 1912

преди 7 години

До 69И когато се разпадне ЕС няма да ми държиш сметка дали взимам 3000 евро а ще си мечтаеш да взимаш по 300 лева, както беше преди, но цените ще са ти същите.

54

Cartman 1912

преди 7 години

До 69 И като се разпадне ЕС тези неща ще се случат ли? Не няма ще се случат нещата които са били преди. Ако сега гоним 50% от средните европейски заплати тогава ще паднем на 20% и мутрите ще остановят тотален контрол над държавата, защото няма да има кой да ги възпира. Не ми обяснявай сега какво нямам , винаги нещата може да са по-добре и ще има какво да се изглажда, но ти ако мечтаеш за прекрасните години в началото на прехода сега можеш да идеш в Молдова.

53

Анонимен

преди 7 години

ДО.Cartman1912... За тези 9 години откакто сме в ЕС какво добро се случи на държавата и народа ни бе отвореният? Освен че се вдигнаха всички цени на всичко друго не виждам. Европейски заплати и пенсий взимат ли хората като се членове на съюза? Единствените облагодетелствувани са мутрите у парламата. Вдигнаха си заплатите усвояват европейски мангизи правят тангенти за никъде и си свиркат на дедовият! А ти взимаш ли поне 3 000 евро заплата или пенсия? Взимаш на дедо ти ***!!!!!!

52

Cartman1912

преди 7 години

Тези нещастници, които се надяват на разпад на ЕС не се ли сешата, че най-големия губещ ще е България. Пурво лева ще се обезцени около четири пъти, после ще се върнем в дведесетте, когато мутрите царуваха и накрая Турците ще ни отцепят от територията, а всички всезнайковци тук ще сенасе**т и ще избягат от родината. Така че молете се ЕС да се запази, защото тогава гейвете ще ви се струват мечтан проблем.

51

Анонимен

преди 7 години

Кога Финландия излезе ор ЕС елате да ми се похвалите

50

Анонимен

преди 7 години

Е нали обвиняваха за гласуването за Брекзит възрастните и нискообразовани хора във Великобритания!!! Ето тези са от МЛАДЕЖКА организация и са от интелигенцията на нацията!! И те ли са заблудени ? Сега Брюксел и пропагандната им медийна артилерия срещу британците се отнасят с тях като с лошото непослушно дете, което е дръзнало да избяга от майка си и баща си (които може да са били тирани за него!),сочат го назидателно с пръст и го карат да се срамува... че се стреми към свобода. Ами той с какво е по-различен европейският съюз от КПСС тогава ?!

49

Анонимен

преди 7 години

Аз не разбирам това вече се превръща в геноцит сега къде ще хакат британцте на евтино за да дойдат тук една виза ще е 1000 2000 лв + другите разноски нали искате свобода по добра свобода от движението не виждам каква друга свобода искате /

48

Joko

преди 7 години

Финладците искали... какви финландци ? Освен едно Хелзинки, останалото са пияници и селения живеещо в горите..... Те въобще не знаят какво искат !!!!!

47

57 до 59

преди 7 години

Егати обяснението! Вие троловете като е извън сценария доста глупости говорите. Аз моя проблем съм го решил. Жалко ще е за България и за Европа ако се разпадне ЕС. Популизма ще доведе до конфликти и загинали. И то не по кината и аерогарите а доста повече. Но хората нищо ново не научават явно.... Много тъжно.

46

Анонимен

преди 7 години

57, ти ако беше малко по-умен щеше да се сетиш, че умишлено от Днес намесват ТАСС, за да подчертаят това което ти твърдиш - че е налице някаква свирепа руска хибридна атака. А, честито че се връзваш на тази манипулация с руската опасност.

45

Анонимен

преди 7 години

"Ползите" от ЕС за България - съсипани икономика, селско стопанство, армия, образование, здравеопазване, огромен външен дълг,мутризация на властта, гей паради, привилегиите за оня тъмен етнос, че не стигат и те, ами се опитват да ни набутат и нови, незачитане на суверинитета на България и т.н., но за съжаление ние сме с потъващите пътници, дори да ни хвърлят спасителна лодка, няма да ни позволят да се качим.

44

ТАСС

преди 7 години

Питам днес БГ защо постоянно се цитира тасс.? Други източници няма ли? Или да е ясно на всички, че сте част от руската пропагандна машина!!! Москва иска да разруши европейския проект! Точка!!! И явно подхранва анти ЕС сентимента ! Не че яма нужда от реформа в ЕС

43

Анонимен

преди 7 години

Евролиберастите са в шок! Гледам започнали са да пишат несвързано вече :(

42

Gen col Gadoryan

преди 7 години

А се сетите хахаха

41

Анонимен

преди 7 години

До пешоДвама пияници си говорят. Единият казва:- Ей, Пешо, ти, ако имаш избор, от какво искаш да си болен - от склероза или паркинсон?Той му отговаря:- От склероза.Другият пита:- Защо бе, Пешо?Пешо му отговаря:- По-добре да не помня какво съм пил, отколкото да го разливам!

40

Анонимен

преди 7 години

Така и не разбрахте,че Англия иска да се отърве от негативите на чиновническия диктат на Брюксел, запазвайки свободния търговски обмен и предвижването на хора. КОЕТО БЕШЕ И ПЪРВОНАЧАЛНИЯ ЗАМИСЪЛ ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ЕС. Искат си суверенитетът.Искат да се отърват и от атлантическата зависимост, от ТТИП.