251

Анонимен

преди 7 години

Изданието The Guardian съобщава, че подписите на молба за преглед на резултатите Brexit са фалшиви

250

ставри

преди 7 години

Интересно-кой печели тогава? Великобритания губи 334 милиарда , Германия губи..,ЕС губи...Гърция дали губи?

249

От Лондон

преди 7 години

Подписват се само гладни Пакита ,Индийци ,Ислямисти и тук там някое БГ ,Поляк или Румънец .Немогат да разберат че дори ние Имигрантите не искаме други имигранти и Ислямска ***

248

Петко

преди 7 години

Не става така !веднъж е грасувано, просто не се очакваше такъв резултат! Ционистите няма да мирясат докато не подменят вота!

247

Вижда се

преди 7 години

Колко смешно,бъдещето на Великобритания щели да го определят тумба хипстери с динамична сексуална ориентация,които ако не са пияни, са дрогирани хахахааааа!!!!!

246

Анонимен

преди 7 години

Все една след първата брачна нощ Пена да иска пак да е честна, защото... иска

245

Анонимен

преди 7 години

До ни мой си толко *** 349Недъгави провинциалисти не не коментирам.Провинциалист е ДИАГНОЗА.........

244

Анонимен

преди 7 години

"Очаква се самата Великобритания да загуби над 300 милиарда евро (334 милиарда долара) до 2030 година, твърди германски експерт, цитиран от ДПА."Германският "експерт" съвсем умишлено премълчава факта, че Путин ще помогне на Великобритания като предаде безвъзмездно технологичното ноу-хау за производството на високотехнологични матрьошки с водещите руски нанотехнологии без аналог в света. Това ще донесе чиста печалба за UK от 900 милиарда евро до 2018 година.

243

Станой от Ахелой

преди 7 години

Бъдещето на Европа зависи от тези млади хора от снимката на публикацията, а те знаят какво искат и ще намерят начин да го постигнат, за разлика от другите с деменцията на третата възраст, както и от тези с качулките на главите и дрогираните погледи, водени от тъмните си фашистки подбуди и страдащи от комплекса на собствената си непълноценност !

242

ехаа

преди 7 години

"It appears from the IPs, that only 30% of the signatures are from the UK", and some people signed it thousends of times." Демокрация ли? Това си е чиста провокация, при това много добре подкрепена от медиите.

241

реванш

преди 7 години

Хърватите започват петиция за преиграване на мача им с Португалия. Все пак загубиха само с 1-0 и то в продълженията. А ние трябва да преиграем мачовете от квалификациите. Всеки, който е загубил избори вече, ще пуска петиция за нов вот. И всичко това е много демократично, разбира се.

240

ни мой си толко проЗ

преди 7 години

До т.р.о.л.а на отборната медия. 343. Уникално куха реплика си плеснал за пореден път. А това за петте лева в джоба го повтаряш като развален грамофон. Виж си неграмотното писане и после мисли за езиковото ниво на другите.

239

умната

преди 7 години

Дали ще спрат след 46 милионния "подпис"? Да не се олеят и да натрупат 100-200 млн под петицията. Всичкото афроазиатец се подписва като улаво. Полицията вече разглежда хакерския сигнал, за възможността всеки по света да се подпише колкото пъти иска. Не ми се мисли какво може да стане на нашите дистанционни избори по електронен път.

238

Пуй за Хутин

преди 7 години

Да го ду.хат евроскептиците, батакистите, социалистите, комунистите и всякакви видове рушофилистични утре.пки. Европа ще отърси от шкар.та си и ще пребъде, обединена и силна !

237

Затворко

преди 7 години

И 100 милиона мюсюлмани и разни други мургавели да се подпишат, трябва да знаят че решениета се вземат от жителите на Великобритания,а не от орда. Така че не пишете по вече глупости.

236

Анонимен

преди 7 години

Хъм.... Я да видим...3 000 в минута, 180 000 за час, за 16 часа защото трябва и да се спи, три милиона без малко... Очаквам утре да сте обновили статията... И разбира се, това са младите, умните и красивите!!!

235

Анонимен

преди 7 години

До хехе 342Ей гал*фон, научи български а английския остави на грамотните!А "публикациите" в Инвестор-а си ги наври в *** мизерен.Нямаш 100 лева в ЖобЪ ама ми се прави на отворко.Нещас*тник см*отан.И си смени "окупейшъна".Гове*да за гледане има по селата.върни се там от където си изпълзял!!

234

хехе

преди 7 години

Гледай сега как цензурираха окюпейшъна ти - т.р.о.л.

233

до 342

преди 7 години

*** на смяна си ти. Научи ли какво е FTSE 100 и как се представя?Цитата на Сорос не е точен, а изказването му е отбой от прогнозата за британски апокалипсис. Притеснения в краткосрочен план е най-очевидната последица. Никога не си "мислил", нито си имал мнение - повтаряш заглавията на медиите като папагал. Поне се научи да четеш с разбиране.

232

Анонимен

преди 7 години

До шушляк 339""Великобритания в крайна сметка може, а може и да не е по-добре от другите страни, като напусне ЕС, но икономиката и народът й ще пострадат значително в краткосрочен до средносрочен план", написа Сорос в коментарна статия.Бах мааму, и Шорош мислел като мен а само Гольо(339) от село Коч раздава прогнози "на кило"по форумите в нета за обратното.Ей ***, отивай да пасеш *** и остави компа за знаещите!!!