95

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 144Като останем само ние членове на ЕС,ще можем да приемем Украйна,нали? Ще трябва да приемем първо Турция де, нали нашите само това подкрепят.

94

Анонимен

преди 7 години

ЕС не е съвършен, но е най-доброто, което имамеТо вие добре го имате, ами ние от провинцията какво ще имаме? Изглежда ще трябва да възстановяваме Белене.

93

сс

преди 7 години

Юнкер е един хрантутник. Ами и ти си подай оставката, защото при твоя мандат една държава иска да се маха.

92

Остап Бендер

преди 7 години

Европейския съюз е най-доброто за мошеници и хрантутници (съвременни ***).Пазарна икономика без излишъци, е безумие! Забравете за квотите!

91

Анонимен

преди 7 години

Готви ли се война? Затова ли спешно напуска съюза Англия?

90

Анонимен

преди 7 години

Значи- сега германците ще ги доят още по-яко.

89

край

преди 7 години

Е да на еврочиновниците ЕС им харесва много даже много много ама хората не мислят същото май.

88

до 145

преди 7 години

До АнонименГлупости. Италия Е, от страните основателки. https://en.wikipedia.org/wiki/Inner_Six

87

Анонимен

преди 7 години

Много символично е, че Меркел не е поканила нито Борисов, нито Плевнелиев нито някой друг български представител за да обсъжда ситуацията в обединената Европа. Това показва германско отношение към българите - в ЕС роби са, няма да интпресуваме подицията ви. В същност ЕС е трета и този път непряка германска окупация на Европа.

86

Анонимен

преди 7 години

Геят Юнкер панически се опитва да запълва пробоината в Евромекокитковската кочинка,не става късно е ,разпада започва:)))))

85

анонимен

преди 7 години

Като останем само ние членове на ЕС,ще можем да приемем Украйна,нали?

84

Анонимен

преди 7 години

мръсни брюкселски бюрократи не лъжете хората че ес е единствената правилна пътека.света е съществувал много преди ес ще го има и след ес.само кръглите *** вярват че ако няма ес и идва апокалипсиса.

83

Анонимен

преди 7 години

Матео Ренци?! Че Италия не е сред основателите на ЕС, тя даже беше приета в последния момент през 90-тте год. И то по милост. И там всичко е прогнило от корупция - които са по-близо до мафиотските кръгове, си живеят охолно. Та тази страна е в ЕС също.......... Еми затова бягат британците от пробития и прогнил кораб Европейски съюз.

82

Анонимен

преди 7 години

"ЕС не е съвършен, но е най-доброто, което имаме" !За путинофилите Евразииският съюз е по-съвършен, но не искат да го имат !

81

Скарлет

преди 7 години

Истината е, че в Брюксел пак се опитват да открият топлата вода:-)))!!!!

80

tim

преди 7 години

от всяка гледна точка трябват реформи във евро саюза според мен това е най слабата европейска комисия която е имал евро саюза просто тя няма планове и не знае как во да прави и управлява успешно от нея идва целия проблем във саюза единствено тя със свойте деиствия ще отблъсне все повече хората от идеята засега е направила да се увеличи бюрокрацията защо при другите комиисси не е имало и дума за напускане от някой а при тази се случи това показва некопетенсот на управление и загуба на доверие

79

Напълно си прав

преди 7 години

До АнонименНе само кучета ги яли, но и гледат на останалите 20 като на кучета. Защото правителствата им са кучешки, отгледани в корупционния прийт на Меркел.Но Меркел не разбира едно- че тези кучешки правителства имаха една единствена платформа "евро-атлантическите "ценности". Брекзита счупи платформата и тя трябва или да се освободи от кучешките правителства или ЕС ще се разпадне с бясна скорост. В т.ч. българските евро-атлантически партии са свършени или много сериозно разклатени пред крах

78

на луд се правиш

преди 7 години

До Анонимен119 аз знам , че има квоти за ес-квотната търговия в ес , но нали се оплакват хората , че не можели да изнасят извън ес -сърбия,русия и останалият свят например !!! за търговия извън ес НЯМА квоти и за това с ембаргото върху русия тази продукция която беше произведена извън квотите и бе за руският пазар се появи на европейският пазар и натиска цените надолу. а е нормално да има квоти за земеделската продукция за ес защото никой не се нуждае от свръхпроизводство и да му плащаш и дотац

77

Анонимен

преди 7 години

"Ангела Меркел е поканила в понеделник в Берлин френския президент Франсоа Оланд, италианския премиер Матео Ренци и председателя на Европейския съвет Доналд Туск, а за днес е предвидена среща на външните министри от шестте страни основателки на ЕС също в Берлин."Останалите 20 членки кучета ги яли, важното е да съберем сектата на "основателките". След това ще спуснем заповедите на останалите безгласни колонии.

76

Анонимен

преди 7 години

Почна се с промивките и облъчването.