54

сю къдравата

преди 7 години

ко каза

53

Анонимен

преди 7 години

Слава на РусияСамо тя да не се разпадне друго не ме интересува.ЕС и НАТО да се разпадат

52

Анонимен

преди 7 години

Разбира се МитовА ми не амиТи що си Пребледнял такъвДа не те е гонил смок

51

Реалист

преди 7 години

Кой ли те слуша па теб !

50

фен на бсп

преди 7 години

То апокалипсиса за Бг дойде в мачалото на 2007! Края на 3та Българска държава поставен от бившият и т.нар Цар! Ако не си го разбрал само виж какви коли е паркирал народа м/у панелките в Люлин-живеем като в филма Лудия Макс!Vote for bgexit!

49

анонимен

преди 7 години

Когато бълг.протестърски *** почнат да учат англичаните на демокрация,да знаете,че нещо не е наред у нас!!!!

48

Счети

преди 7 години

Ако гласуват счетоводните промени ще има GERBXIT

47

Да, но съвсем не

преди 7 години

За България не настъпва Апокалипсиса. Но настъпИ апокалипсиса за евро-атлантическите корумпирани мекерета на Меркел, които управляват България, вкл. и твоя Дани Бой зетко британски.И сега как ще развяват едно скъсано знаме на избори и как ще ги печелят с това скъсано от британския референдум знаме?

46

Анонимен

преди 7 години

Ненужен, излишен, безполезен ***.

45

Анонимен

преди 7 години

лидерсто му трябвало, да беше завършил математика да те слуша човек,, ми то политология, демек говоряща ходеща тиква.Ако беше интелигентен достатъчно, немаше да си политолог.

44

Krom

преди 7 години

Колко ни отива на нас точно, дето от години сме в пост-мортално икономическо положение да "скърбим" за ингилизите. Хайде да погледаме малко нашата си ***. Май забравяте, че говорите за 300 годишна колониална империя с масивна икономика и военна мощ, ядрена държава и член на Съвета за сигурност. Както и братовчед на Новия Рим. Те са си направили сметките. Защото политиците им изучават Макиавели по рождение. Какви са нашите сметки, господа коментатори? Без кръчмаря, май.

43

Нико

преди 7 години

Това нещастие завършило в щатите което по три пъти на ден е в посолството на щатите за промивка на мазгията седнало да коментира глобални теми 29777

42

СЪР СТЕНЛИ РОЙС

преди 7 години

ВИЗИ ЗА БАЛГАРОСТАН. ЗАБРАНА ЗА РАБОТА -- ЗАВИНАГИ !И ВСИЧКИТЕ НАВЛЕЦИ И БЕЖАНСИ ОТ БАЛГАРОСТАН, КОИТО РАБОТЯТ И ВЗИМАТ ШАНСА НА АНГЛИЧАНИТЕ, И СЪЩО ТОЧАТ ПАРИТЕ НА АНГЛИЯ И СКОТЛАНД == АУТ ОТ ВЕЛИКА БРИТАНИЯ.

41

Към 44

преди 7 години

Най-близката земя е дъното!

40

Анонимен

преди 7 години

ЕС се *** в някакъв коминтерн с тежка бюрокрация и послушни високоплатени "лидери", загърбили основополагащите принципи на политиката в интерес на обикновените хора, а не в услуга на неолиберални чужди интереси.

39

Бойко

преди 7 години

България няма нужда от некомпетентния американски слуга Митов!

38

Затворко

преди 7 години

До Анонимен Много ти се иска, но това не е България, в Англия желанието на хората е закон. Там не може да се фалшифицират избори като у нас.

37

Затворко

преди 7 години

Не Даниелчо, проблемите остават за теб, като те изхвърлим от поста остава ти само САЩ, но едвам ли такива подлизурковци са им нужни. Ще трябва да се установиш в Турция и ще си вечно щастлив.

36

началото на края

преди 7 години

Митов, ти си апокалипсиса за България!

35

Анонимен

преди 7 години

Путин отново загуби - за да се случи отделяне от ЕС, след референдума трябва да се гласува в правителството и после в Парламента на Великобритания. Там обаче са За оставане в ЕС. А и никой не иска Шотландия и Сев. Ирландия да се отделят, както се очаква след напускане на ЕС.Спете спокойно, сега ЕС само ще се мобилизира и сплоти.А Путин отново загуби.