31

Анонимен

преди 7 години

Това е бабето което разби ЕС с необмислената си политика за емигрантите.

30

Анонимен

преди 7 години

Аз искам РУСИЯ В ЕС със БЕЛАРУС,ГРУЗИЯ !

29

Бар'ак О'б

преди 7 години

Мисс Меркел, баби, то така се е разпаднала и Римската империя - дошли са варварите а сенаторите и императора, са повтаряли пред плебса: "силни сме, ще устоим".И латинския вече е мъртав език ....

28

Анонимен

преди 7 години

Браво на Меркел !Естествено че един остров не е проблем за ЕС.Има много държави където искат да са в ЕС и това ще стане факт .Богати и много по големи на площ времето е с нас !!!Място за паника няма и изолирана Англия ще е много зле след време !Браво на Меркел и политиката с бежанците .Англия е била винаги с Америка както финансово така и исторически.ЕВРОТО се бори на пазара с АМЕРИКАНСКИЯТ ДОЛАР .Помислете кой е доволен от слаба ЕВРОПА и ЕВРО ДОЛАР .

27

Берлин

преди 7 години

Меркел е много голям политик.

26

бай Петко

преди 7 години

Ама как няма да сте силни с над милион мохамедани...

25

сс

преди 7 години

тая дърта чанта не знае ли че путин е виновен......хахаха

24

До АЛО

преди 7 години

Отговори си сам на въпроса докато се возиш в рейс или такси в Лондон, шофирано от някой чалмалия. Също се осведоми кой е кмета на Лондон.

23

Анонимен

преди 7 години

На студентите в Англия можело да им се вдигнат таксите, полският водопроводчик ще изгуби работата си,а както казва един дето продаде Кремиковци и БГА Балкан и сега върти нашите милиони нямало кой да им бере ягодите..Лондон бил изцяло за оставане.Град пълен с индийци и пакистанци,чернокожи ,поляци и българи и всякаква ***,естествено ще иска в ЕС.само че явно англичаните са на друго мнение.На целокупният европейски народ не му дреме за Англия.Трепери мафията в Брюксел.

22

Анонимен

преди 7 години

Точно таз на снимката е виновна за решението на Великобритания да се отцепи от този измислен съюз! Задръсти Европа с всякаква *** от къде ли не и после реве, че никой не й ще "гостите". Ако Великобритания остане скоро британци няма да останат - то вече са тръгнали да се топят. Ако се сещате, най-често използваното за новородени име през миналата година на Острова беше Мохамед. Ама баба ви не е проста - в Германия е диктатура и свободния немец няма право на глас точно защото, ако има тя е аут!

21

жо

преди 7 години

Като чета някой по-долу, ми се струва , че или са много (вежливо казано) *** или са от определена партия. Значи първо, ЕС не се е разпаднал, но Обединеното Кралство е определено пред разпад. Стерлинга се срина, Шотландия иска отново референдум за независимост, Ирландците искат обединение на двете Ирландии излизане на Северна Ирл от кралството, основни Европейски компании напускат центровете си в Лондон и тва само ден след вота, та не пишете глупости please. UK is fu**ed

20

аз съм българче

преди 7 години

"Юнкер: Това не е началото на края на ЕС!""Меркел: ЕС е достатъчно силен, за да се справи с Brexit"Липсва само саундтрака на Титаник за фон и един оркестър, който да свири до самия край.

19

haha

преди 7 години

някой хора искат да има войни само за да има какво да четат във вестниците. лошото е, че наред с търкачите на дивани, русофилите и русофобите ще пострадат и нормалните хора ...

18

Анонимен

преди 7 години

Хи-хи-хи....българският народ както винаги се оказа прав! Във вид на хумореска или виц българите си знаят "В какъвто и съюз България да влезе, рано или късно той се разпада".....Кеф! Умни са били старите българи!

17

смешна баба

преди 7 години

Меркел не успя да Манипулира изборният ден в ВеликобританияПък иска да манипулира цяла ЕвропаНяма как да стане

16

Fullmaster

преди 7 години

Да бе! Поканила под сурдинка само Франция, Италия и Доналд Туск, но пък заявява:"държавите членки би трябвало да "анализират ситуацията и спокойно и колективно да вземат решения"."Това ли е "колективно"?!

15

Анонимен

преди 7 години

Тая на снимката има най-голяма вина за разпадането на ЕС. Никой не може да твърди,че една интелигентна жена с авторитет изведнъж ще промени мнението си и ще канимилиони мигранти.Категорично не приемам варианта, че е изкуфяла внезапно. ЦРУ подслушваха телефона йи знаят някакви тайни и затова я манипулират. Какви са тези тайни никой не знае - съссигурност са някакви грозни престъпления от разкриването на които тя има панически страхи затова служи на САЩ безпрекословно.

14

Анонимен

преди 7 години

Абе дойде ли време да се разпадне реално ЕС, тия дето сега *** от радост ще повяхнат първи.

13

Анонимен

преди 7 години

За развода с GB : По-добре ужасен край, отколкото ужас без край!

12

сс

преди 7 години

Най -голяма полза ще има Германия. Сега ще бъде единствена силна държава и ще прави каквото си поиска с Европа. Нямя кой да и се пречи.