13

Реалист

преди 7 години

Та кво викаш Щулци - егати "тъпите" англичани - при Вас в ЕС толкоз хубаво, че те от хубаво взеха, че го напуснаха - *** тва па за Вас ше е по-добре - повече криви краставици и повече мигранти си останат за Вас да си ги разпределяте на квоти.......:)))))))))

12

do 23

преди 7 години

Аре стига дивотии вече. Начетох се на неинформирани и некомпетентни зяпачи по форумите, които реват от периферията на Европа! Никой на никого не се е молил и никакви милиарди не са платени, освен 10% от цялата сума. И то поради простия факт, че Меркел каза: искаш милиарди, ние искаме европейски училища и условия, искаш визи, ние искаме европейски права. Меркел да не е ***. Ердоган не може да изпълни нито едно от тези условия заради първобитния си мироглед. Нарича се ПОЛИТИКА. Не е за всеки!

11

Анонимен

преди 7 години

ЕС стигна до там, да плаща милиарди и да СЕ МОЛИ на Ердоган да не пуска гостите на Меркел и САЩ. Това който го разбира, значи е за психодиспансер. Сила, икономика - бош лаф. Не може да си защити ГРАНИЦАТА!!!

10

валентина

преди 7 години

ТАКА Е,защото тая баба ти меркел пуска и кани гости без да пита домакините искат ли,не искат ли,все едно и е бащиния..няма да е само англия..едва ли има нормална страна в европа,която да е доволна от потенциални терористи в дома си..

9

До паляка Шулц

преди 7 години

Хахахаах, ***, Франция и другите като последват ти ще поемеш по трудния път, при който ще трябва да се конкурираш

8

Лошо иде

преди 7 години

Абе не става да обединяваш много народи и да чакаш стабилност!!! Това е невъзможно!!! Нато се клати ще рухне страшно!!! Мое мнение.... Опасността за България идва от Босфора... Оттам се пазете!!!

7

Бл Благов

преди 7 години

Излизането на Великобритания и последващите тежки последици за нея по-вероятно да охлади желанието на останалите в ЕС страни да излизат от ЕС!

6

Анонимен

преди 7 години

Идват тежки времена за шоросоидните гейове

5

Анонимен

преди 7 години

следват Португалия, Испания, Италия...

4

Анонимен

преди 7 години

Ако Англия е първа по азбучен ред, значи трябва да чакаме след Белгия.

3

Анонимен

преди 7 години

абе незнам...ама който има евро по-добре да купува сега или да обръща в злато. хахахха

2

do E

преди 7 години

ти *** ли си? плащат ли ти? Сега Шотландците ще обърнат монетата и ще излязат от УК за да си дойдат обратно в ЕУ ...

1

Е,

преди 7 години

започна обратното броене за ЕС!И други държави ще последват британския пример,може да сте сигурни!По-здрави на всички евроатлантици!