21

Питър Пан

преди 5 години

Да не забравяме, че Майкъл Джексън се определяше като "Питър Пан". Питър Пан е героя, от който тези хора черпят вдъхновение. Знаем, че Питър Пан е педофил. ПАНсексуалните хора в Холивуд днес са огромна част от индустрията. Ако не се лъжа Майли Сайръс се беше нарекла ПАНсексуална. Да си ПАНсексуален значи да правиш секс с деца и какво друго? Животни! Защото "Питър Пан" обича да вкарва малките момченца навътре в гората... Хората са наистина изключително ***.

20

k

преди 7 години

Аз харесвам неговото творчество, запозната съм и с историята му и съм чела лунна разходка (биографичната му книга). Обичам да анализирам хората и събитията, за това ще изкажа и мнението си по въпроса. Никой от нас, колкото и да го харесваме не може да е сигурен на 100% той какъв човек е и никой не го познава лично. Ние виждаме това, което ни е показано, да това нека ПРЕДПОЛОЖИМ, че това е истина. Питам: Кой нормален човек ще вземе пари от човек, който е изнасилил детето му?

19

Аз

преди 7 години

Вие чувате ли се? Виждате ли какви глупости пишете? Не го оставихте, докато беше жив, но и сега продължавате! Никой не вярва, ако искате да знаете! Можете да си пишете глупостите, където си поискате, но истината винаги ще се знае. Човешката, злоба, завист и алчност нямат граници, но то всичко се връща, спокойно! Докато има мислещи хора, ще има и справедливост, и спокойствие за Майкъл !

18

Силвия

преди 7 години

До АнонименМайкъл НЕ е педофил и не си е правил много пластични опеации! Той е ГЕНИАЛЕН певец, танцьор и ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК ! Направил е много за децата дал е милиони долари за благотворителност! Лично той в едно интервю казва "Не бих го направил! По - скоро ще си счупя китките, отколкото да направя такова нещо!" Маколи Кълкин свидетелства в негова защита и каза "Майкъл Джексън НИКОГА не ме е докосвал!" джордан чандлър след смъртта му си призна, че е излъгал и Майкъл НЕ го е докосвал НИКОГА!

17

Анонимен

преди 7 години

Вероятно действителността е че.. той се отказа от нещо и това му излезе скъпо. Запознатите знаят какво ..

16

Анонимен

преди 7 години

Тодоркеее...по-добре отиди в чистотата да работиш, ми то за толкоз ти е акъла.

15

1

преди 7 години

Авторката на статията трябва да се обърне към друга професия - журналистиката не й е силата. Глупава тема, преписана от някой долнопробен ***, изсмукани от пръстите изводи, разни откровени лъжи от мним полицай. Това е САЩ все пак - ако беше виновен щяха да го осъдят до живот, и с кеф при това, че е известен. Човека умря преди толкова години, няма ли да спрат да му ровят кокалите. Какъвто й да е бил - свършило се е. Живейте в настоящето

14

Анонимен

преди 7 години

Какво защитавате тоя извратеняк? А ако бяха ваши деца? Голямо важно, че правил хубави песни. Аз пък правя хубави баници /примерно/ и какво, да насилвам деца ли? А песните му дори не ги е измислял, а ги е крал. Имаше и една българска песен, на която беше взел мелодията - Нова година. Композиторът пискаше исвесно време, но после си затвори устата срещу няколко зелени пачки.

13

Възмутеният

преди 7 години

За американците най-големия бог е долърът, после сексът и след това някъде назад е църквата и почитаното божество от нея! За доларът цяла седмица работят като *** по на някълко места, а в почивните дни разпускат при следващия за тях бог-сексът! Църквата за тях е изповедалня на най-често грешно представените прегрешения, които с най-голяма готовност им се опрощават! Твърдо вярвам, че в американското правосъдие има корупция и чадър над известни личности! В голям процент, те са нация от ***!

12

Анонимен

преди 7 години

Не знам за Майкъл Джексън, но баща му е педофил, сводничещ на собствените си деца - Jackson's 5. Неслучайно М.Джексън не е искал да го вижда. Неслучайно си е правил пластичните операции - защото вижда баща си в огледалото.Най-ужасното е, че е възможно педофилията да се е прехвърлила и върху сина. Човешката душа е бойно поле между доброто и злото.

11

Омг

преди 7 години

Теодорче, тъкмо прегледах статиите, над които работиш тук. Ми, то само жълтин ве... вече не съм изненадан.

10

Русия

преди 7 години

Аз си мисля, че всичко беше нагласено , Джако с всичките си минуси не е такъв !

9

Омг

преди 7 години

Теодорче, ако преписването от даден източник се нарича журналистика, то дали неправилното преписване не се наричаше манипулация!?

8

Анонимен

преди 7 години

za umrialite ili se govori hubavo ili NISHTO. dokoga shte tova s nego. malko i za dezata mu da pomisliat. vseki si obicha bashtata.

7

Гого

преди 7 години

След като го буквално го съсипаха и умориха за да му вземат парите и правата върху песните, сега продължават да чернят името му, гадняри са тези от шоубизнеса, сони ли бяха или други няма значение? по същия начин умориха и Уитни Хюстън и т.н. Изпечени убийци са

6

Нормално

преди 7 години

Абсолютно нормално. Дете което е влязло в шоубизнеса на няколко години където е бил използван от машината за да печели пари вместо да изживее детството си. Това са страничните ефекти. Само вижте какво се случва с всички деца звезди. Почти 100% са минали през наркотици алкохолизъм. страдат от депресии итн.Как мислите че една детска психика може да се справи с извращението наречено шоу бизнес.

5

Анонимен

преди 7 години

Беше странен, непораснало дете, вижте Невърленд. Обичаше децата, може би затова го мислеха за педофил и естествено доста родители решиха да опитат да изкопчат по някой милион, възползвайки се от това.

4

Владо Кузов

преди 7 години

Не е вярно той е свестни момче,бабата на Майкъл каза че е много добро момче

3

Анонимен

преди 7 години

Много се приказва, а доказателства НЯМА! Ако имаше безпорни доказателства, Джексън щеше да е в затвора отдавна. Логиката на този следовател куца много. Това, че някое семейство е получило 22 милиона обезщетение не означава, че е виновен! Нарича се защитаване на имиджа си! Един имидж на такава звезна носи много повече милиони от тези 22. А и сега, след като е починал човека е по лесно да се плюе по него, нали?!

2

Суека

преди 7 години

За Майкъл незнам какъв е бил встрани от музикалната си кариера , но за нашите еничари от 1944 9-ти септември до ден днешен няма 2 мнения какви башибозуци и поробители са !