49

ГНЕВЕН ВЪПРОС

преди 7 години

ЧАДЪРИТЕ И ШЕЗЛОНГИТЕ ПО 10 ЛВ. ЛИ СА ????

48

turist

преди 7 години

Турската експанзивна реклама - няма край! Избягаха им НОРМАЛНИТЕ туристи както руските така и западните! Сега се опитват да ЗАРИБЯВАТ балъци!

47

Анонимен

преди 7 години

На почивка само в България - Земен Рай!

46

Анонимен

преди 7 години

Идеално и след това ще си търсиш протези за липсващите ти крайници и пластични хирурзи за пораженията след бомбен атентат.

45

Анонимен

преди 7 години

ол инклузив с включените традиционни за Турция и другите ислямски държави масови разстрели и взривове с викове "Алах е велик" ли е офертата??

44

Анонимен

преди 7 години

До Пей сърце 1На почивка само в Гърция!Вкусна храна,чисто море,перфектно обслужване,приятна музика.Няма мутри и чалга. Далеч от неистовия вой на муфтията, от минарето на джамията.

43

Анонимен

преди 7 години

Ако съм вместо вас ще се възползвам. Имам един приятел от Пловдив, всяка година идва в Анталия, всеки ден опразва мини бара и се връща с един багажник храна в Бг.

42

Анонимен

преди 7 години

До баламаВ Турция не останаха, всички заминаха за Германия.

41

ДЦ§

преди 7 години

Обичам да пътувам!!!Дано скоро нещата да се успокоят, за да може отново да имаме възможноста да обикаляме по света и да общуваме помежду си!Нормалното Човешко общуване е най-добрата дипломация!За съжаление, политиците рядко се съобразяват с този факт, преследвайки личните си интереси!!!

40

Осман

преди 7 години

България на три морета по времето на цар Симеон Велики! Днешна Турция е част от предишна Велика България! Никога не е късно да си върнем пак територията! Ердоган си заминава Турция е пред гражданска война. Българите там искат пак да живеят в България

39

Су 34

преди 7 години

Отивай и дано се върнеш жив! Виж в ю туб какви атентати правят ПКК в Турция и пак ми пиши дали ще ходиш!

38

европейски Българин

преди 7 години

Аз отивам в Турция на почивка. Нека руснаците се къпят в черноморската септична яма където се излива канализацията (Дунав и Волга също са канализационни канали) и бетономорие пълно с мафия.

37

mehmed han

преди 7 години

До Стига с тази турцияnikade nqma da odim be tyuflek.nie sme v cql svqt.nad 150 miliona sme po sveta.i si pomagame.a pri vas Balgarite ne e taka.Forever Turkiye

36

Анонимен

преди 7 години

И да разбулим мистериите. "AAA Five Diamond Award" е петобалната система(най-известната), но тя използва диаманти, вместо звезди. И понеже не може *** сами да си сложат рейтинг 5 диаманта, те използват невежеството ви и си лепят 5 звезди, което всъщност нищо не означава.Тъй че ако искате и на 500-тин звезден ол инклузив отидете. Ол инклузив няма как да е хубав - той е с ниска цена, за сметка на качеството. Масовка за селяните. *** вика, на 5 зезден ол инклузив... ахахахаха

35

Анонимен

преди 7 години

Хаха, и кои са тези десетки други места, като Турция е в топ5 на световните туристически дестинации?.................................................................................БЕШЕ!!!

34

Анонимен

преди 7 години

"Сега сериозно, отиди веднъж на ол инклузив, но поне в 5звезден."Поне 5 звезден? Говорим си за системата "Мичелин" ли? Максималното там е 3 звезди като оценка. И в Турция 99% от "5 звездните" места, няма да имат и 1 звезда по тая система. Или си говорим за системата за оценяване "Галерия", която е 7 звездна? Там може и да забършат по 1-2 звезди. Или си говорим за анадолската система "ще си сложим колкото звезди можем да си напечатаме, а баламите ще се вързват, щото са от село"?

33

Анонимен

преди 7 години

До drНе обичаш ли родното - обичаш турското. Още има патриоти.

32

Наблюдаващ

преди 7 години

До Анонимен (22)Г-н ***,независимо, че не сте от руските ви колеги, трябва да имате предвид, че свалянето на (какъвто и да е) самолет на сирийска територия е законно само със знанието и съгласието на легитимната власт там. Такова разрешение не е давано на Турция. А самолетът е паднал на 5 км в сирийска територия.

31

Анонимен

преди 7 години

25 - точно така - беше една държава. А ти вземи,чме попрочети още нещо. САМО С ЕДНА КНИГА В ЖИВОТА ДАЛЕЧ НЯМА ДА СТИГНЕШ.

30

турист

преди 7 години

Нелоша рекламна дописка за турския туризъм. Турция е особенно подходаща за Андешковци - ол инклузив прасета, които затворени в компрлекси да се тъпчат до припадък на символични цени срахувайки се да не бъдат изклани от фанатизирани касапи.Да, но повечето българи /слава Богу/ искат почивка свързана с максимум спокойствие и минимум условности.