22

gost

преди 7 години

Москов лудите си се разкарват свободно в ловеч какво става смориги

21

Анонимен

преди 7 години

новото в здравната реформа ще са погребалните агенции , ще се преименуват на отделения за довършителни работи по клинични пътеки

20

Перко

преди 7 години

Как да я спреш, като тя не е почвала ...

19

Анонимен

преди 7 години

Единственото добро предложение на Москов беше разделянето на пакетите, защото няма логика този, който плаща по 9 лв на месец да има достъп до същите услуги като този, който плаща 90, но това май скоро няма да го видим. Другото положително (с уговорки) предложение е здравната карта - в някои градове има по н-брой инвазивни кардиологии, където с автобуси возят дядовци от селата за да им слагат стентове наред, и за това плаща касата.

18

България

преди 7 години

Оставка!

17

Анонимен

преди 7 години

В нормалните държави всеки си има осигурителен номер. Тука за всички еднакво - и за неосигурени и за работещи. 60 лв. на месец ми вземат за здравна осигуровка, а накрая получавам същото, каквото и "трайно безработния", демек калпавия, дето цял ден пие на сянка, а друг се труди под жаркото слънце. Москов обеща да разграничи тази несправедливост, но калпавите врякнаха и спряха замисъла му.

16

до анонимен 17

преди 7 години

Парите за здравеопазване отидоха за издръжката на НЗОК, заедно със всичките й подструктури. Нямате си и представа каква е цифрата за годишна подръжка на тази черна дупка. А иначе ви подхвърлят платени репортажи, за да плюете срещу докторите и да не виждате истинския проблем.

15

Анонимен

преди 7 години

Лакардиите на Хитър Петър Москов нямат спиране!

14

Анонимен

преди 7 години

Кога ще спрат лекарите да искат пари, когато болният е на легло и близките са отчаяни? 56 000 лв. за 2 операции на аневризма на майка на 4 деца - Наталия са поискали. Това е нагло! Къде отиват парите на здравноосигурените? До 2000 г. когато нямаше НЗОК имаше здравеопазване, от както въведоха рецептурни книжки и тъпотията "Направление" има опашки дори в аптеките!Махнете това безумие!

13

Анонимен

преди 7 години

И Пепи Белото няма кой да го спре!

12

Дръндер

преди 7 години

Eй вампир ненасмукал се, ще те спрем и още как!

11

фар

преди 7 години

докъде я докарахме - москов и кунева да са министри...ужас!

10

бай иван

преди 7 години

тъшуроко едномаадурков, от 3 на 10 дни ще го промениш - е няма що!

9

Анонимен

преди 7 години

До в. ивановМного си TЪП.

8

в. иванов

преди 7 години

Да си самоуверен - няма нищо лошо ....Само, че има едно НО 1. Много са кусурите за премахване2. Недосегаемите - така определям тази категория хора -притежаващи титлата доктор.3. Крайно време е да пресметнеш КОЙ ВЪРШИ РАБОТАТА НА ДОКТОРА в 21 век. 99 % - всичко е високи технологии. То май медицина няма. 4. Тези прекрасни машинки ти отпечатват едно листче наречено - ИЗСЛЕДВАНЕ . Е ..остава само някой да го прочете и да пратиш човека да си го купи5. В 21 век Т техноло. - това е медицина

7

1

преди 7 години

С тоя безумен поглед на комсомолец, като Матросов пред амбразурата, направо ми къса сърцето! То не бе реформа, не бе чудо, не останаха хора да и се радват!

6

Швед

преди 7 години

Дано ти спрат пулса някъде!

5

ной

преди 7 години

да след около 10 г. може и да се случи, но определено не от пепи.

4

Анонимен

преди 7 години

26 години унищожават здравеопазването. Е, сега вече с Москов успяват да го постигнат на 99%. Кви " риформи" шъ прайш ба Москов, кат си некадърен и секи ден дрогиран ?.

3

ГЕРБАДЖИЯ И.ЗМЕКЯР

преди 7 години

дай му власт и ще видиш планини от лъжи и тъпотии