22

Анонимен

преди 7 години

Що бе наште да вдигнат заплатите и според тях данъците едно към гьотере и ний ще станем скъпи

21

Мнение

преди 7 години

Ами и ние 45г. яли ,пили и се веселили.Сега дойде време да си плащаме. Същото е и при гърците.

20

Juliana Michael

преди 7 години

Здравейте, казвам се Юлиана Майкъл, жертва на измама в ръцете на фалшиви кредитори, аз съм бил измама всичко най-29,000,000 Euro, защото имам нужда от голям капитал 80,000,000 хиляди, аз почти умря, аз нямах къде да отиде, моя бизнес унищожени в процеса загубих сина ми .. не мога да понасям това да се случи отново. през юни 2014 г., се запознах с един приятел, който ме запозна с добра майка г-жа Елина, че в крайна сметка ми помогна да си осигури заем в компанията, добра майка, че искам да използвам възможността Това да кажа, благодаря ви, Бог да продължи да ви благослови, аз също искал да изпо

19

Do !

преди 7 години

В интерес на истината пълно е с гръцки ***. Преди 2-3 години имаше скандал със заразени от СПИН ***. Само три бяха чужденки. Гърция не е това което беше. Данъците им са убийствени и средната класа е на път да изчезне. Много българи се изнесоха в страни като Англия, Германия, Австрия, Канада,... България :)

18

до вуте

преди 7 години

В Гърция няма много български ***.Има много рускини(под рускини разбирай-грузинки,казахстанки,украинки ит.н),румънки(молдовки),сръбкини,албанки и много момичетата които не са сигурни към коя нация принадлежат-нещо от рода баща и грък,майка и албанка,дядо и италианец,баба и рускиня.

17

Анонимен

преди 7 години

Гърция наистина върви надолу!А, честно казано, вече не познава българин, който да работи там, не казвам, че няма но нещата за 7 - 8 години много се промениха.

16

Вуте

преди 7 години

До от гръцкоСамо когато гъркините започнат да проституират и да си продават децата в България и гърците да плячкосват банкоматите у нас, ще повярвам че сме по добре от тях!

15

Бай Ганьо

преди 7 години

Лошото при нас е , че искайки да се изравним с гърците, се мъчим да ги принизим до нашето ниво !

14

от гръцко

преди 7 години

гъркини *** има,лапат за десет евра маркуча тука,по умните ходят на запад..младите емигрират да работят на запад..в гърция половината население е от източна европа,албания и близкия изток..българи има навсякъде..гърция става като бг-10 процента имат пари,другите живеят от ден за ден.

13

Анонимен

преди 7 години

Българите нямат нищо, а гърците имат заеми! Не им завиждайте, защото заплати, имоти, пенсии и т.н. плащани от заеми, не са реален стандарт, а само временен купон!

12

Анонимен

преди 7 години

Като е ЗЛЕ в Гърция защо толкова много българи работят там ??? И Както казва един познат който работи там :В Гърция е лошо ама в България почти не се издържа ...я

11

Анонимен

преди 7 години

Честито на гърците скоро и у нас както е тръгнало.

10

.!.

преди 7 години

Аз гръцки *** в БГ не съм видял! Аз гъркини да гледат болните родители на българин българин не съм видял! Аз грък да бере реколта в БГ не съм видял! Аз разумен българин дето да харесва БГ морето повече от гръцкото не съм видял! Аз и грък дето да харесва повече българското море не съм видял! Та сега след сичкото това май се опитвате да ме обедите, че в Гърция е по-зле отколкото тука а!!?? Ей ама има още мнооого да се пънете и пак нема да хване декиш!

9

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

Ах колко зле са гърците..... и пак са в пъти по-добре от нас, българите... Смятайте какво дъно сме достигнали.....

8

бг

преди 7 години

Гърците да му мислят. Ние пари си имаме и цените не ни бъркат. За това ще прдължаваме да ходим на техните курорти...

7

Bg min zaplata

преди 7 години

Eu ne iska da se ravniava po eftin bgstandart...:-):-):-):-)

6

Анонимен

преди 7 години

а у нас- най-евтин чадър и шезлонг : само 25-36 лв.

5

до 3

преди 7 години

Спокойно, чадо, за хубавите неща се иска време :)

4

Анонимен

преди 7 години

Добър опит, ама пак ще почивам там....

3

sante_dog

преди 7 години

Не съм видял по този повод много български семейства да си наемат гъркини да им гледат родителите.