25

Анонимен

преди 7 години

от 3 до 20 картинката е коренно различна :)Вече тече състезание кой ще превземе столицата на ИДАло новинарите - м н ого бавно преписвате от "неправителствената организация"А нещо за помощтта на турците с артилерия в северна латакия срещу законната армия нема ли напишете?

24

П.Петров

преди 7 години

Да допълня, в операцията към Фалуджа иракската армия влезе с около 12000 бойци.При операцията към Манбиж кюрдите също са около 12000 и направиха отвличащи маневри към Ар Рака с още ололо 15000 бойци.Армията на Асад тръгна срещу Ар Рака с по-малко от 4000 бойци.

23

П.Петров

преди 7 години

На путинофилите препоръчвам да прочетат в twitter IgorGirkin***GirkinGirk какво е цитирал от Роман Сапоньков и да сравнят с операцията на иракската армия във Фалуджа и операцията на кюрдите в град Манбиж, които са доста по-гъсто населени райони. Руската и сирийската авиация вместо да унищожават техниката на Даеш, за да подсигурят настъплението срещу Ар Рака/Ал Табка се занимаваха да хвърлят запалителни бомби в жилищните квартали на Идлиб, Алепо и Дараа.

22

Анонимен

преди 7 години

Къде са извънземните съюзнически сили и до кога ще изкривявате истината по случващото се там?Докато пристигнат в България ли?

21

П.Петров

преди 7 години

Истината е, че армията на Асад само симулираше атака. Бяха тръгнали със символична сила срещу Ар Рака, ама трябваше да покажат, че уж се бият с Даеш, а всъщност си играят на "доброто и лошото ченге" със сирийците.Асад е от БААС, ръководните постове в Даеш са заети от членове на иракския БААС и сирийското разузнаване и тайна полиция към режима на Асад.

20

хахаха

преди 7 години

Абе Днес - когато ИГИШ вземат победа някъде - веднага само няколко часа след това съобщавате. Когато Армията вземе победа, никъде не се казва, освен евентуално след 1месец в друга новина между другото. Разликата между реалните и съобщените новини е потресаваща. Най-впечатляващо беше когато при освобождението на Палмира, я нарекохте "село Тадмор" с цел да объркате читателя (Тадмор е Палмира на Сирийски). Днес - да не симпатизирате на ИГИШ?

19

Анонимен

преди 7 години

ИД ги е прогонила както Уелс прогони Русия от Франция

18

Анонимен

преди 7 години

А е къде са славните въздушнокосмически сили

17

Боби

преди 7 години

Поредната ФЕЙК НОВИНА на сайта на франспрес няма нищо за никакви "табка"Има колко са горди че техни фотографи са взели награди за снимки от Сирия.Добре де вземете проверявайте източниците си!!!

16

Анонимен

преди 7 години

Вижда се, че без американците нищо не става.

15

Mito

преди 7 години

Елче ко друсаш бе? Или си пак препила!

14

до Пешко

преди 7 години

знаем, че тайно си мечтаеш да си госпожица. на парада не се ли уреди

13

Анонимен

преди 7 години

ИД е предприела контраатака срещу войските на Асад, но ние отново сме изгубени в превода

12

Пешко

преди 7 години

До до Пешко,правиш впечатление с неграмотността си

11

Пешко

преди 7 години

До Анонимен 10, между "искаха" и "направиха" разликата Хайтов много добре я е посочил. А САЩ действително не се месят в Сирия, а си стоят в Ирак и обучават иракските кюрди и иракската армия

10

Живко Марков.Лил.Фр.

преди 7 години

Никой не бърза Сирия да падне.Защото според Ванга след това започва КРАЯТ.

9

до Пешко

преди 7 години

правиш впечатление с заблужденията си!

8

Анонимен

преди 7 години

Сирийците се опитали да си върнат територии завзети от терористите, но засега не успели. Това повод за радост ли е? Щото тона на новината е меко казано доста неподходящ.

7

Анонимен

преди 7 години

Аз нали ви казвах, че така ще стане

6

Пешко

преди 7 години

До до 5САЩ в Сирия не се месят, те работят с Ирак. Относно видимите успехи в уикито има карти, хвърли им един поглед