28

прости ли сте

преди 6 дни

Този п.рост народ докога ще позволява да го обират...На вас не ви ли се живее...Аз искам да живея и ми омръзна от изкуствено надути цени на мой гръб...Строят си хотелите на гърба на прости работници, които получават мизерни заплати, а гостите са к.урви и п.едали, които се изживяват като елит...Честно казано ми писна от цялата пародия...

27

Анонимен

преди 7 години

RUSKITE HOTELCHETA SAMO SA SAPADNYAZI. SA MOTRITE CHADURITE.

26

Анонимен

преди 7 години

Бърже народе, бърже, че не останаха скъпи хотели, бърже, само за 250 лева на човек на ден ще ядете палмово сирене, маргарин и кебапчета без месо, ще пиете чист спирт, разреден с вода и сутрин ще плувате след остатъците от снощната ви вечеря!

25

Анонимен

преди 7 години

мутрите милиони правят от тези чадъри и шезлонги ,на цени Метро шезлонг 70 лв с отстъпка за "чадъра" 20 лв то бива *** народ ама нашият е като крава

24

Анонимен

преди 7 години

Слънчака батка е истината

23

Анонимен

преди 7 години

Колко много хора ще се приибът тази година не е истина. Ако немах роднини на морето нямаше да стъпа там никогаш. Ако Гърция поскъпне заради данъците ще ходя у Албания на море - по-добре от тука!

22

АлексСпб

преди 7 години

До коко"Най-голямата спирачка за руснаците са визите" ....Въобще не е проблем.Повечето имат шенгенски визи, с тях се влиза в България. Ако нямаш шенген - 3 хиляди рубли, попълваш анкета в най-близкия визов център и след 2-3 дена имаш българска виза.

21

Анонимен

преди 7 години

Във всеки турски хотел шезлонги,шалтета и кърпи са безплатни.Безплатен паркинг за колите.Без мъртво пияни англичани и културно обслужване.Това че,ислямиста Ердоган върна Турция в 18 век и съсипа туризма няма нищо общо.

20

коко

преди 7 години

Най-голямата спирачка за руснаците са визите.Те свикнаха да ходят на почивка в Турция без визи.

19

псевдо-патриоти

преди 7 години

До Анонимен 39Ако знаеш колко си смешен и жалък!?

18

истината

преди 7 години

в нашата помийна яма.........

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 37Не може без завист и злоба. Типична народна (БГ) черта е. Тъжното е, че тези озлобени хора живеят в заблуда, че ако имаха тези възможности, щяха да са по-различни

16

Анонимен

преди 7 години

до 30 Мда, те само руснаците се къпят в нашата помийна яма...а забрави да споменеш, че и 80 % от българския народ решил да ходфи някъде на море. Коолко си жалък.

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 29не ви харесва истината...........

14

Анонимен

преди 7 години

до 24Говориш че са били мърляви руснаците? Значи не знаеш какво означава израелски турист. Няма такава св.иня, брат. майка ми е била 5 години камериерка на Златнитъе и такива истории ми е разправяла за тия евреи и тяхната хигиена в хотелските стаи...бедна ти е фантазията.

13

Анонимен

преди 7 години

Ръководителят на Генералното консулство на Гърция в Москва Ioannis Pediotis обяви, че тъй като виза юни до Гърция, руснаците ще могат да получат до 5 години. Преди това е било възможно да се получи виза за тази страна само за 1 година.

12

пхаха

преди 7 години

Ама и вие сте една платена ***-медия... Все руснаците са ви в устата. Ако ги нямаше руснаците, хотелите щяха да стоят празни, ама иначе им се подигравате и ги усмивате. Западните олинкузив Андрешковци, които правят всичко възможно да си върнат всяка една стотинка, платена в хотела с мало***мни оплаквания и смешни оправдания са най-добрите. Ама иначе руснаците са ви най-големия проблем. Нищо, че най-вероятно не праите разлика м/у руснаци, беларуси, украинци и т.н.

11

Анонимен

преди 7 години

Абе чекайте бе хора в БЛИЦ пише, съвсем друго , че сезонът се отлага малко...

10

Анонимен

преди 7 години

Най ме кефи че руснаците се къпят с радост в отходните ни води ! А дали после ще запечат на шезлонг и слънце остатъците по тялото си е само техен проблем !

9

Честен човек

преди 7 години

До ТролПрекрасна автохарактеристика прасе. Явно ТИ така се държиш в ежедневието.Грух-грух ..... ***. На коледа ще те погалят с ножа по вратлето!!!