10

Анонимен

преди 7 години

със сигурност този е представител на избягали нацисти в аржентина,предполагам не си е тръгнал само със закупеното а и с опашка от мосад

9

нн

преди 7 години

Не знам какво да кажа за американския лекар. Хитър, алчен, находчив и т.н. С какво право е откраднал вещите? Нямало ли е кой да го спре? Да му потърси отговорност? С какво право? Това прилича на мародерство.

8

Анонимен

преди 7 години

Без да обиждам жертвите на холокоста, искам да изразя възхищението си от Хитлер, който си е плащал данъците за кучетата си за разлика от нашите политици.

7

Анонимен

преди 7 години

сигурно Аржентинеца после е купил и 5-6 рускини те са евтинки

6

българите поне

преди 7 години

не са козо-любци като вас и славния ви ердо-кой!

5

Крали Марко

преди 7 години

По-добре като българите отколкото 300 години назад в развитието и с ориенталските порядки от преди 200 години като Турците.

4

До Osmanli Torunu

преди 7 години

Съгласен съм с теб относно мрънкането на еврейте по въпросите за ВСВ. Но защо намесваш българите в цялата схема? Не може ли да се казваш Османли, да си турчин, живеещ и най вероятно роден в България и да не говориш против родината?Ти поне имаш избор. Ако не ти харесва България и българите можеш да отидеш в турция. Ако ти харесва в България стой си,живей си и уважавай.

3

Анонимен

преди 7 години

и що не ако се появят гашите на сталин и тях ще ги купи

2

Анонимен

преди 7 години

Може би наследника на някой избягал в Аржентина след Втората световна война. Всеки знае, че Латинска Америка е приютила много от нацистите.

1

националист

преди 7 години

Миграционната и либераралната политика на европолитиците ще доведе до възраждането на националсоциализма?