35

Анонимен

преди 7 години

ще играят,къде ще ходят. раева нали каза,че и е въпрос на ЖИВОТ ИЛИ СМЪРТ. нали не е нейната или на нейно дете.

34

нико

преди 7 години

не мога да си позволя да обвинявам ... мога само да споделя , че госпожа раева е крайно антипатична жена

33

Гаргамел

преди 7 години

Гимнастиката..пази свойте тайни..Зорлем се изкарват на амбразурата знайни и незнайни герои..и защитават ръководството..То момичето от хубаво се е хвърлило нали.., щото му е било осигурен комфорт - ай сиктир бре.Глупаво дете - вместо да им саботира тотално далаверата на някое важно състояние и да им бръкне дълбоко в джоба ..и държавната субсидия да се редуцира значителнооо, то милото посегна на живота си..Срам ме е...мирише яко на *** и гнило.., но дерзайте напред другарки, макар че оставяте

32

БАТЮ

преди 7 години

Абе хора !!!... Колко пъти вече се случва , като бучите по форумите за "някаква справедливост, съчетано с линчуване.... " , после да мълчите като ду..та ???.... Даже и така да е : вие не сте ли били наранявани душевно някога и защо не сте скочили от високо някъде или в дълбок кладенец ??? Жаля го това момиче,но истината трябва да се казва такава,каквато е !!! Тя е на 21-22 години и хич вече не е дете ! После : ИМА БАБА,БАЩА,БРАТ И ПРИЯТЕЛ които я обичат и сега страдат сигурно безкрайно за нея.... Що не е помислила и за тях,преди да извърши тази огромна глупост - злина за себе си и близките си

31

анонимен

преди 7 години

МОМИЧЕТА БЪДЕТЕ СОЛИДАРНИ СЪС ЦВЕТИ !!!!!! НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА ТАЗИ ВЕЩИЦА ИЛИАНА РАЕВА !!!!!

30

българин

преди 7 години

До Анонимен 18Хайде стига вече с тия *** обвинения, прекалихте !

29

Анонимен

преди 7 години

Спрете вече с тия коментари! Никой нищо не знае, но всеки представя всяка клюка като истина от последна инстанция. Всеки се занимава със спорт доброволно и ако му тежи, се отказва. Момичетата се трудят с години, затова трябва да играят. Случилото се с Цвети е ужасно, дано се оправи.Но ако отборът седне пред болничната стая, няма да и помогне.И защо вините само треньорите. Детето има и близки, те къде са били?

28

До 33

преди 7 години

Сега се връщам от Холандия - нищо вярно няма в това, което пишеш.Ти да не си от мафията, та имат такова отношение към теб...Хората, които правят нещо за България като Цвети, аз ги уважавам, а такива като теб ги презирам.Дано се оправи това лъчезарно момиче.

27

до 31

преди 7 години

Хи Хи Хи Гледат те с уважение само в БЕЛАРУС И ДРУГИ ТРЕТИ СТРАНИ В западна Европа те гледат като РОМ

26

Анонимен

преди 7 години

Отивате в Холандия и казвате че сте българин ПОЛИЦАИТЕ и МИТНИЧАРИТЕ веднага ви казват // ПОЛИЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е МАФИОТСКА СТРУКТУРА ВИЕ СТЕ НАРКОТРАФИКАНТИ ШЕНГЕН НИКОГАОтивате в Швеция и казвате че сте българин АВТОМАТИЧНО ВИ СЕ КАЗВА НА ТОВА МЯСТО НЕ МОЖЕ ДА ПРОСИТЕ

25

Анонимен

преди 7 години

Дано се оправи момичето, стискам му палци и се моля за него.*Отборът трябваше да се върне в България, а не да печели слава за Раева.Поне малко съпричастност трябваше да покажат.

24

До 29

преди 7 години

Прав си звездичките са звездички....Колкото до това кого ще ритат - ами ритат тези, които не се гордеят, че са българи, като теб например. Мен винаги ме гледат с уважение по целия свят, защото съм човек и българин.

23

ПАТРИОТ

преди 7 години

МИЛИ МОМИЧЕТА , ПРЕДСТАВЕТЕ ДОСТОЙНО БЪЛГАРИЯ!СЕГА ТОВА Е НАЙ-ВАЖНО ЗА ВСИЧКИ!

22

Анонимен

преди 7 години

На 28 звездичките са ***

21

Анонимен

преди 7 години

От ИГРАТА на момичетата българският народ какво печели ? НИЩО Някои ще кажат престиж! НЕ повтарям НИЩО Отивате в Белгия град Гент и казвате че сте българин ще ви РИТАТ до границата със Сърбия Защо ;; Защото *** българи ви дават такъв престиж Впрочем те са навсякаде в Европа та да ВИ Е ЧЕСТИТ ПРЕСТИЖА

20

Анонимен

преди 7 години

Е, хайде стига! Малко честност не е излишна. Преди големия успех на момичетата, години наред се класираха все на пето, шесто и т.н места - тогава бяха обект на масово оплювани и именно Раева неведнъж ги е защитавала и окуражавала. Недейте така безотговорно да й вменявате вина, без да сте наясно какво се е случило. Може да се окаже, че става дума просто за неразумна импулсивна постъпка, все пак Цвети е почти дете. Случвало се е и с деца, които нямат нищо общо със спорта.

19

Анонимен

преди 7 години

Значи докато момичетата ни взимат златните медали една лоша дума не се е казала или изписала за когото и да било в отбора - нито за момичетата, нито за треньорите. Само хвалебствия - за тоталната себеотдаденост, за невероятния труд, който са положили, за всички лишения, които всеки ден търпят.Става една трагедия (изолиран случай) и изведнъж всички са биват обвинявани и плюти. Тренировките били сякаш си в концлагер, треньорите се държали отвратително с момичетата и тем подобни...Двуличници!

18

До 19 Спокойно

преди 7 години

Защо намесваш Нешка Робева? Нея много отдавна я махнаха от федерацията. Може да пишеш за Раева, за Гигова, но какво общо има Нешка?

17

Анонимен

преди 7 години

Еми не е лошо да се уточните в какво я обвинявате, не че ми е любимка. Че е изхвърлила момичето от отбора или че го е притиснала повече, отколкото трябва, да остане? На мен обясненията на треньорите ми звучат напълно приемливи - опитали са да я убедят да не се отказва и в последния момент са взели друго момиче. Еми представете си, че вашето дете след цяла година усилия изведнъж реши да се откаже от приемен изпит, защото го е страх - няма ли да напровите всичко възможно да го убедите да се яви?

16

Марто

преди 7 години

Е те искат ама Илианчето пита ли ги!