87

Анонимен

преди 7 години

До ШопЕхаааааа, краят на Путин е близко!

86

Шоп

преди 7 години

Както казах, путинските диверсанти вече са картотекирани със снимки, отпечатъци и генетичен материал. Още преди 10 години се хвалеха, че подготвят "спецназ на спецназа" - специални групи за диверсии зад граница. И сега 300 човека от тези спецчасти вече се знаят поименно. А какво постигнаха, не разбрах?

85

Мухахаха

преди 7 години

Многочасовой допрос, снова проверка всех вещей и тюрьма! ...Как уголовницу фотографировали с номерной табличкой во всех ракурсах, сняли отпечатки всех пальцев, взяли слюну и как животное закинули в камеру!

84

Мухахаха

преди 7 години

Сначала нас оккупировала армия французских жандармов, под их стражей я просидела более семи часов. Дальше было еще веселее: меня и моих коллег отправили в отделение полиции, где мы просидели несколько часов, после всех нас рассадили по машинам и повезли в полицию Марселя, как обезьян в клетках, в прямом смысле этого слова. Всех засадили в машины с клетками как уголовников и трясли два с лишним часа по дороге до Марселя без остановок, кондиционера и воздуха, в невыносимую жару!

83

Мухахаха

преди 7 години

Троих депортированных уже повезли в аэропорт. Сейчас нас выпустили из автобуса, мы находимся на улице. Нам не дают сходить в туалет, не дают воды, ситуация сложная. Российский консул не приехал и не берет трубку, в консульстве также не отвечают...

82

Шоп

преди 7 години

Колкото бандата на оня *** "Хирурга" са рокери, толкова и тия са "болельщики". Всички са цивилни ченгета.

81

Анонимен

преди 7 години

Мен ми е интересно от къде прости футболни хулигани от Русия,(държава със среден месечен доход 372 Евро в България за сравнение е 383 Евро) имат капитал за евро 2016. Има много богати Руснаци, и дори средната класа на големите градове може да си позволи грандиозна почивка веднъж годишно, но футболните хулигани които са на самото дъно по доходи и заплащане. Значи че футболната им федерация им плаща пътя и престоя, а от къде плаща федерацията е друг въпрос.

80

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 120На мач на Евро 2016 североирландские фенове викаха "Украйна част от Русия". За това в блога микроблоге публикувано от репортер на британското издание The Times Рори Смит, който е станал свидетел на тази ситуация.

79

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 121На Евро 2016 започна намушкване албанци нападнали френските медии мълчат

78

Анонимен

преди 7 години

На снимката се виждат две руски живoтни да крещат срещу английски чичка с цайси :P

77

хахахахаааа.....

преди 7 години

Пияна британска баба влетя в магазин с колата си

76

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 210Германските фенове отнеха украинците знамена, които са оставили себе си като трофей.

75

Анонимен

преди 7 години

Защо няма нито една статия за английските ултраси? Още.преди старта на европейското се почна с боевете и пиянщината на англичаните. Явно се смята за нормално и напълно в нормите, когато английски хулигани се бият с полицията, местните и др. футболни запалянковци. Колко сълзотворен газ и водни оръдия са използвани от френската полиция до сега? Едни едноминутни репортажи излъчиха, и до там, а за руснаците цял филм ще направите. Наведената глава сабя я не сече.

74

Анонимен

преди 7 години

Футболистите на националния отбор на Германия са се отказали да споделят футболками с украински играчи след мача, проведена между отборите на 12 юни, който завърши с победа на действащи шампиони с резултат 2:0.

73

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Мишо-Осведомен съм наистина добре и то от руската преса А на теб многОзнайко ти препоръчвам да прочетеш вчерашните материали по темата в Лента Ру и Новая газета .Там е посочено с какви пари тия "фенове" пребивават във Франция-безплатните билети от Аерофлот и т. н.

72

Мишо

преди 7 години

Ще не ви притеснява повече какво се случва в страната и как ви управляват мутри, а забравих те мутрите от Русия са ги пратили. Не ви ли се струва малко странно, че дори и да получите растройство пак обвинявате за това Русия.Вземете се осъзнайте най-накрая!

71

Мишо

преди 7 години

До Ха-ха-хаБраво я разкажи и за бъдещите военни планове на Путин за завлядяване на Тамбукту. Много добре си осведомен.

70

Анонимен

преди 7 години

Какво е общото между руснака и хомос-ексуалния? И двамата правят глупости като за световно и после ай си ги обвинил в непристойно поведение, ай са те обвинили в дискриминация. Ако замените "хомос-ексуалния" с "чернокожия", също е вярно.

69

Анонимен

преди 7 години

значи да пиеш, пикаеш, провоцираш, чупиш витрини е нормално, а като ти бият един шамар- ревеш и бягаш...защото шамара е от руснак.ей такива ти работи....лицимернивсички българи в защита на британските мъже!!

68

БГ ФРАНСЕ

преди 7 години

Еййй голям рев голяма пропаганда срещу Русия..сбиха се веднъж руските футболни фенове ,и сега вече са сепаратисти , радикали ,националисти и т.н. И то боя станал защото били провокирани от английските футболни фенове , които едва ли не са монаси и никога нищо не са направили ...само се сбиха още няколко пъти вече , ама нали те руснаците са виновни .... Путин ...Аман от свобода на словото, което бълва еднопосочно платена пу.мия...